Τι έγινε για πρώτη φορά στη φετινή Super League

Το ασυνήθιστο αποτέλεσμα που έσπασε ένα περίεργο σερί

Η 6η αγωνιστική ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στη Λαμία, όπου στο ΔΑΚ η τοπική ομάδα πανηγύρισε μια ιστορική νίκη, την πρώτη της στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου εντός έδρας, στο πρώτο της ματς εκεί στην τρέχουσα σεζόν, καθώς τα δύο προηγούμενα εντός έδρας για τη Super League τα έδωσε στο Περιστέρι. Εκεί που πάλεψε με… τα θηρία Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά γνώρισε την ήττα και μάλιστα πάρα πολύ δύσκολα.

Ο Πανιώνιος είναι ένας αντίπαλος που συνεχίζει να εντυπωσιάζει και παρά το γεγονός ότι έχασε, για ακόμη μια φορά έδειξε πόσο καλά συγκροτημένο σύνολο είναι. Αν μάλιστα οι Νεοσμυρνιώτες κατάφερναν να πάρουν χθες τους τρεις βαθμούς, θα ανέβαιναν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα. Με τα «αν» όμως δεν γράφεται ιστορία, αυτήν που έγραψε ο σύλλογος από τη Φθιώτιδα με το 1-0.

Το άλλο αξιοσημείωτο από το ματς που έκλεισε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής ήταν το γεγονός ότι έσπασε ένα ιδιότυπο σερί που πήγε να δημιουργηθεί. Στα μέχρι χθες πέντε παιχνίδια της Super League που έγιναν Δευτέρα, όλα τους έληξαν χωρίς νικητή.

Την 1η αγωνιστική το Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Τ 2η αγωνιστική στη Λάρισα, η τοπική ΑΕΛ με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης επίσης αναδείχθηκαν ισόπαλοι, ξανά με το ίδιο σκορ (1-1). Η 3η αγωνιστική δεν αποτέλεσε εξαίρεση, καθώς το Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ έληξε επίσης ε ισοπαλία, αυτήν τη φορά με 0-0. Την 4η αγωνιστική είχαμε επανάληψη της πρεμιέρας και της 24ης αγωνιστικής, καθώς το ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος έληξε 1-1, ενώ την 5η αγωνιστική το Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης έληξε με «λευκή» ισοπαλία 0-0.

Μέχρι το 78’ το παιχνίδι στη Λαμία έδειχνε ότι η παράδοση θα συνεχιστεί, αλλά ο Μπλάζιτς είχε άλλη άποψη και χάρισε στην ομάδα του ένα σπουδαίο τρίποντο.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ