Τα εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα μεταξύ της Παναχαϊκής και της ΑΕΚ

Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα καθήσουν στην Θύρα των φιλοξενουμένων που βρίσκεται πάνω από το Κυλικείο του γηπέδου

Με αφορμή τον φιλικό αγώνα μεταξύ της Παναχαϊκής και της ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στο Στάδιο της Αγυιάς (ώρα 19.00) από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνονται τα εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Ορίζεται στην τιμή των 10€ εκτός από Θύρα των Επισήμων όπου η τιμή του Εισιτηρίου ορίζεται στα 15€.

ΤΙΜΗ 5€ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γυναίκες
Μαθητές άνω των 13 ετών
Φοιτητές
Α.Μ.Ε.Α.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικο.

Η τιμή εισόδου για τους ανέργους ορίζεται στα 5€ εκτός από τους 50 πρώτους οι οποίοι προσκομίζοντας στα γραφεία μας (Πατρέως 13-15, 3ος όροφος), έως την Τρίτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 14.00 την κάρτα ανεργίας τους θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στο γήπεδο.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα καθήσουν στην Θύρα των φιλοξενουμένων που βρίσκεται πάνω από το Κυλικείο του γηπέδου και θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους σε εκδοτήριο που θα υπάρχει ακριβώς έξω από την Θύρα εισόδου τους στο γήπεδο στην διασταύρωση των οδών Αρχιεπισκόπου Μακαρίου & Καρπασίας (δεξιά της Κεντρικής Εισόδου).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για πρώτη φορά φέτος θα ισχύσει η προπώληση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας στο επίσημο site της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891. Η προπώληση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων ξεκινά από σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη στις 14.00. Για την αγορά εισιτηρίων του αγώνα με την ΑΕΚ επισκεφθείτε το παρακάτω link:

https://buy.tickethour.com/showEventInfo.html?idEvent=2003587

Η παραλαβή των προπληρωμένων ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα γίνεται στα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο της Αγυιάς την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή από τις 16.00, με την προσκόμιση του αριθμού κίνησης ή του σχετικού αποδεικτικού που θα πρέπει όποιος έχει κάνει προαγορά να εκτυπώσει.

Τα εκδοτήρια  για την πώληση όλων των εισιτήριων για όλες τις Θύρες του Γηπέδου (πλην της Θύρας που θα φιλοξενηθούν οι οπαδοί της ΑΕΚ) θα βρίσκονται έξω από τη Θύρα 1 του Γηπέδου (Κεντρική Πύλη – Πλατεία Ντε Μιράντα).

Έξω από τη Θύρα 2 (Είσοδος Επισήμων) θα λειτουργεί εκδοτήριο μόνο για την έκδοση νέων Εισιτηρίων Διαρκείας για όσους επιθυμούν να προμηθευτούν.

Ανακοινώνεται τέλος ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η είσοδος στο γήπεδο με νερά, φαγητά, αναψυκτικά και καφέδες, εκτός από αυτά που πωλούνται στα Κυλικεία του Γηπέδου. 

Διαβάστε επίσης