Θανατηφόρο στην Πατρών - Πύργου τα ξημερώματα - Δικυκλιστής εκσφενδονίστηκε σε χαράδρα μετά από σφοδρή πρόσκρουση - Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΤΟ 12ΧΛΜ

Νεότερη ενημέρωση:

Από νωρίς το πρωί κλιμάκια της Πυροσβεστικής έχουν πάει στο σημείο του θανατηφόρου για επανέλεγχο. 

-----------

ΝΙΚΟΣ ΣΥΦΑΝΤΟΣ

Θανατηφόρο συνέβη τα ξημερώματα στην Πατρών - Πύργου στο 12χλμ λίγο πριν τη μεγάλη στροφή, στο ρεύμα προς Πύργο. Μια μηχανή, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας της. Κατά την πρόσκρουση στα κιγκλιδώματα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας εκσφενδονίστηκε σε χαράδρα (!) ενώ το δίκυκλο σύρθηκε για περίπου 200 μέτρα από το σημείο του τροχαίου. 

Για αρκετή ώρα άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροεσβεστικής αναζητούσαν τον άνδρα μέσα στην χαράδρα.

 

 

 

 

 Τελικά τον εντόπισαν και τον ανέσυραν. Φέρεται να πρόκειται για τον οδηγό και ιδιοκτήτη της μηχανής, έναν 45χρονο από την Κάτω Αχαΐα. 

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. 

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε σήμερα τα ξημερώματα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος των Βραχναϊικων, όπου 47χρονος ημεδαπός, οδηγώντας μοτοσικλέτα, προσέκρουσε σε στηθαία ασφαλείας και κατέληξε σε απόκρημνο σημείο παραπλεύρως της οδού.
Ο 47χρονος ανασύρθηκε νεκρός έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙΠΕ Πατρών, της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών και του Τμήματος Τροχαίας Πατρών.
Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Διαβάστε επίσης