Δυτική Ελλάδα: Ανατροπή στο θάνατο του Εισαγγελέα Εφετών Επαμεινώνδα Βρακατσέλη - Η μοιραία πτώση και αυτό που τελικά του κόστισε τη ζωή

Δεν ήταν αυτοκτονία ο θάνατός του

Σε δυστύχημα και όχι σε αυτοκτονία, όπως είχε γραφτεί το πρωί, οφείλεται τελικά ο θάνατος του Αιτωλοακαρνανάνα Εισαγγελέα Εφετών Επαμεινώνδα Βρακατσέλη ο οποίος είχε χειριστεί τις πολύκροτες υποθέσεις Τσοχατζόπουλου και Φιλόπουλου.

Ο Εισαγγελέας βρήκε τραγικό θάνατο στο σπίτι του στα Βριλήσσια επί της οδού Θερμοπυλών την περασμένη Πέμπτη στις 7 το πρωί.

Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης, έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή του το πρωί της Παρασκευής 28.09.2017 στο σπίτι του στα Βριλήσσια. Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο άτυχος εισαγγελέας έπεσε στο κενό από τον τέταρτο όροφο, έχοντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στο κορμί του.

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας και τις καταθέσεις των συγγενών, ο άτυχος εισαγγελέας που έχει χειριστεί σημαντικές υποθέσεις, βρήκε στις 07:00 το πρωί της Παρασκευής στο μπαλκόνι.

Ανέβηκε σε μία καρέκλα με ροδάκια, προκειμένου να «ξεπιάσει» την κουρτίνα που την είχε πάρει ο αέρας. Η καρέκλα κύλησε και ο εισαγγελέας έπεσε στο κενό…

Πρόκειται για ενάν αδέκαστο λειτουργό της δικαιοσύνης, σύμφωνα με τα vrilissianews.gr ο οποίος βρέθηκε στην έδρα σε αρκετές πολύκροτες υποθέσεις που συγκλόνισαν την ελληνική κοινή γνώμη. 

Ήταν εισαγγελέας της έδρας στη δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία το Μάρτιο του 2007 αλλά και στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης ήταν γνωστός για την ακεραιότητα και το ήθος του. Οι γείτονες του μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για ένα άνθρωπο ευγενικό και καλοσυνάτο που συχνά βοηθούσε τον συνάνθρωπο με διακριτικότητα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ιερό ναό Αναλήψεως του Κυρίου στα Βριλήσσια, ενώ σήμερα το πρωί έγινε η ταφή στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Περατιά Βόνιτσας.

vrak1.jpg

Διαβάστε επίσης