Χολιγουντιανά γεννητούρια στην Πάτρα!

Ο Αλεξάντερ Πέιν έζησε την άφιξη της κόρης του δίπλα στη σύζυγό του

Η σύζυγος του ελληνικής καταγωγής βραβευμένου με Οσκαρ σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν, Μαρία Κόντου, γέννησε το πρωί της Δευτέρας στο μαιευτήριο «Ηώ», στην Πάτρα, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η δεσποινίδα Πέιν ήρθε στον κόσμο με καισαρική τομή και ζύγιζε 3 κιλά!

Ο μαιευτήρας - γυναικολόγος Αντώνης Ανδριώτης αποκάλυψε ότι ο διάσημος μπαμπάς της, Αλεξάντερ Πέιν, βρέθηκε δίπλα του μέσα στο χειρουργείο κι έτσι έγινε ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε τη μικρή μόλις γεννήθηκε.

Ο ίδιος, μάλιστα, ήταν εκείνος που την έδωσε στη μαμά της να την κρατήσει. «Ο Αλέξανδρος ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αγαπάει πολύ τη Μαρία και ήθελε να ζήσει τη γέννα λεπτό προς λεπτό. Ετσι, αφού αποστειρώθηκε, ήταν μέσα στο χειρουργείο, πλάι μου και είδε τη μικρή από το πρώτο λεπτό» αποκάλυψε ο Αιγιώτης γιατρός, ο οποίος είναι και φίλος με το ζευγάρι.

Στην αρχή την εγκυμονούσα Μαρία Κόντου παρακολουθούσε γιατρός στην Αμερική, όπου ζούσε το ζευγάρι, όμως από το καλοκαίρι που ήρθαν στην Ελλάδα, συνέχισαν με τον κ. Ανδριώτη αυτό το υπέροχο ταξίδι.

Αλλωστε, ο κύριος και η κυρία Πέιν ήθελαν το παιδί τους να γεννηθεί στην Ελλάδα, γι’ αυτό και τους τελευταίους μήνες η μέλλουσα μανούλα παρέμενε εδώ, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή της οικογένειάς της που ζει στην αχαϊκή πόλη κι έκανε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις στην περιοχή.

Οσο για τον οσκαρικό σκηνοθέτη, αυτός μοίραζε τον χρόνο του ανάμεσα στην Αμερική και την Ελλάδα, με ένα πέρασμα στα τέλη του καλοκαιριού από την Ιταλία, όπου παρευρέθηκε στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας. Μάλιστα, η ταινία του «Downsizing», με πρωταγωνιστές τους Ματ Ντέιμον και Λόρα Ντερν, άνοιξε το διάσημο φεστιβάλ. Θα πρέπει να σημειωθεί πως και σήμερα ο Αλεξάντερ Πέιν ήταν στην Πάτρα και μάλιστα περπατούσε στην οδό Γούναρη.

Διαβάστε επίσης