Πάτρα: Ληστεία μέρα μεσημέρι στη Μαγούλα- Έπεσαν στο αμάξι της ταμία εταιρείας με μηχανάκι και όταν αυτή βγήκε έξω, εμφανίστηκε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού- Άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό

σοκ στην περιοχή

Μια απίστευτη ληστεία έγινε σήμερα στις 12 το μεσημερι στην περιοχή της Μαγούλας προς Άνω Κατσρίτσι στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η ταμίας μιας εταιρείας που εδρεύει στην περιοχή, μετέφερε στην τράπεζα πολλές χιλιάδες ευρώ.

Ξαφνικά ένας άγνωστός με μηχανάκι έπεσε μπροστά στο αμάξι της και όταν αυτή σταμάτησε να δει τι έγινε, εμφανίστηκε και μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. Οι άγνωστοι δράστες ακινητοποίησαν την γυναίκα και της άρπαξαν την είσπραξη. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού ενώ  το μηχανάκι το παράτησαν στο σημείο πεταμένο μπροστά αππο το αυτοκίνητο.

Σοκαρισμένη η ταμίας ενημέρωσε τον υπεύθυνο της επιχείρησης  και αυτός με τη σειρά του την αστυνομία, η οποία αναζητά τους δράστες, οι οποίοι φέρονται να φορούσαν κράνη.

Ο τρόπος του χτυπήματος, δείχνει οργανωμένη επιχείρηση. Προφανώς οι δράστες παρακολουθούσαν την επιχείρηση και τις κινήσεις της ταμία καιρό και έδρασαν την κατάλληλη στιγμή.

Η περιοχή του Άνω Καστριτσίου είναι ανάστατη από το γεγονός ότι η ληστεία έγινε μεσημέρι και με αυτή την μέθοδο. 

Γ. Κοντογεωργοπούλου

 

Διαβάστε επίσης