Αχαΐα: Το δράμα της οικογένειας της άτυχης 49χρονης Βασιλικής Κλωνή που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Έμφραγμα υπέστη η μητέρα της - Σε κρίσιμη κατάσταση ο σύζυγός της - Σήμερα η κηδεία της

στον κάτω αλισσό

Δεν άντεξε το βάρος του πένθους. Δεν άντεξε την είδηση ότι η αγαπημένη της κόρη είναι νεκρή. Η Μαρία Κλωνή από τα Χαρμπιλέικα, μητέρας της άτυχης 49χρονης Βασιλικής Κλωνή που σκοτώθηκε στο τροχαίο στα Καμίνια το βράδυ της Δευτέρας, υπέστη έμφραγμα.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στην Πάτρα. Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να παραμείνει για νοσηλεία στην Καρδιολογική κλινική. Το δράμα της οικογένειας δεν σταματά εδώ. Ο σύζυγος της 49χρονης, Γιώργος Παναγιωταρόπουλος, νοσηλεύεται και αυτός σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα θεραπείας.

Τραγική φιγούρα η κόρη του ζευγαριού Φωτεινή Παναγιωταροπούλου, φοιτήτρια της Παντείου. Η οποία είδε τη μητέρα της να χάνει τη ζωή της, στο τραγικό δυστύχημα της Δευτέρας. Σήμερα τις 3μμ θα γίνει η κηδεία της 49χρονης από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στον Κάτω Αλισσό, τόπος καταγωγής του συζύγου της. Και στο Κράλι, στον οικισμό Χαρμπιλέικα, το πένθος είναι βαθύ. Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι της άτυχης γυναίκας δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι έχασε τη ζωή της, τόσο πρόωρα και άδικα. 

Η Βασιλική Κλωνή είχε χάσει τον πατέρα της πριν από χρόνια. Είχε άλλα δύο αδέρφια, την Νέλη και τον Λεωνίδα ο οποίος διαμένει στο χωριό το οποίο έχει "παγώσει" από την είδηση του θανάτου της 49χρονης.  

"Το ΔΣ του Συλλόγου Αγίου Νικολάου Κράλι «Η Αναγέννηση», μετά το τραγικό περιστατικό που στοίχισε την ζωή στην συνάνθρωπό μας, φίλη , γνωστή και συγγενή Βασιλική Νικολάου Κλωνή, εκφράζει την θλίψη του, συμπαράστασή του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας", σημειώνει η διοίκηση του συλλόγου.

 

Διαβάστε επίσης