Κατάκολο: Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καρπέτα για τη δημιουργία γραφείου τουρισμού

συνάντηση εργασίας με τη διοίκηση του λιμενικού ταμείου

Πραγματοποιήθηκε προ ημερών, στο Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου συνάντηση εργασίας μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Κώστα Καρπέτα, με τον Πρόεδρο του Λιμανιού, Λεωνίδα  Βαρουξή, παρουσία και του Αντιπροέδρου του Λιμενικού Ταμείου, Δ. Αντωνόπουλου, όπως και του Ειδικού Συμβούλου του Λιμενικού Ταμείου Ζ. Υφαντή.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να παραχωρήσει το Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έναν χώρο για την κατασκευή και λειτουργία Γραφείου Πληροφόρησης Τουρισμού και εξετάστηκαν διάφοροι εναλλακτικοί χώροι προς αυτό το σκοπό.

Τέλος, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για τη φετινή επιβατική κίνηση η οποία σημειώνει αύξηση άνω του 15%, ενώ το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι το Κατάκολο τείνει να παγιωθεί ως 12μηνος προορισμός κρουαζιέρας.

Επίσης, στη συνάντηση συμμετείχαν και τα στελέχη της ΠΔΕ,  Ο. Λόη και  Λ. Βασιλειάδης.

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει ξεκινήσει διαδικασίες προκειμένου να δημιουργηθούν γραφεία πληροφόρησης τουρισμού εκτός από το λιμάνι του Κατακόλου, στην Πάτρα, και στα αεροδρόμια του Άράξου και του Ακτίου.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ