Ξεκινούν τα Εργαστήρια Εφήβων- Ενηλίκων στο ΟροΠαίδιο!

“Με όχημα το Θεατρικό Παιχνίδι εξερευνούμε τον μαγευτικό κόσμο του Θεάτρου"

Με βασικά στοιχεία την Κίνηση, τη Σωματική Έκφραση, το Παιχνίδι των ρόλων και τον Αυτοσχεδιασμό, οι έφηβοι εκφράζουν τις σκέψεις και τις επιθυμίες τους. Παίρνουν πρωτοβουλίες και διαμορφώνουν ρόλους προβάλλοντας τα προσωπικά τους στοιχεία.
Μέσα από την βιωματική διαδικασία, λειτουργώντας ελεύθερα και ομαδικά, ανακαλύπτουν όλα τα συστατικά που αποτελούν το θεατρικό φαινόμενο (όπως σκηνικά, κοστούμια, φωτισμούς, μακιγιάζ, κείμενο κ.α.).
Στόχος του εργαστηρίου είναι οι έφηβοι να πειραματιστούν, να ευαισθητοποιηθούν απέναντι στις τέχνες και να φανταστούν τη δική τους παράσταση!

 
Εργαστήρι Έκφρασης & Επικοινωνίας – για ενήλικες
κάθε Δευτέρα 20:30-22:30
Έναρξη: 2 Οκτωβρίου – Ανοιχτό Εργαστήρι γνωριμίας*
 
“Ρυθμός… ως η Κίνηση στο χρόνο
 Κίνηση… ως η αυθόρμητη έκφραση του Σώματος
 Σώμα… ως ο τρόπος έκφρασης όλων εκείνων που δεν μπορούν να εκφραστούν με τον Λόγο
 Λόγος… ως ο αυθόρμητος, ουσιαστικός Μονό-λογος ή Διά-λογος”
Στο εργαστήρι ενηλίκων, ερχόμαστε σε επαφή τόσο με το Θέατρο όσο και με το Παιχνίδι, απελευθερώνουμε τη φαντασία μας και αποκαλύπτουμε τον δημιουργικό μας εαυτό.
Προσεγγίζοντας τη Τέχνη ως μια μορφή ανθρώπινης έκφρασης & επικοινωνίας, εξερευνούμε τον εσωτερικό μας κόσμο και, δρώντας ομαδικά, δίνουμε νέες διαστάσεις στις ανθρώπινες σχέσεις.
Πρόκειται για μια δράση ελεύθερης έκφρασης,  εναρμόνισης πνεύματος-ψυχής-σώματος και τελικά επαναπροσδιορισμού της καθημερινότητάς μας.
 
*Δηλώστε συμμετοχή!
Πληροφορίες – Κρατήσεις:
ΟροΠαίδιο - Κανακάρη 101β
2610220034 - 6908278464 
[email protected]
www.facebook.com/oropaidio

Διαβάστε επίσης