Καμάκι on air: Λουόμενος την έπεσε σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ -«Ετσι μωράκι μου...» - BINTEO

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Ενα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Παρασκευής, με λουόμενο της παραλίας του Αλίμου να την... πέφτει on air σε δημοσιογράφο του σταθμού που έκανε ζωντανή σύνδεση! 

Η ρεπόρτερ Μαρία Βούσουλα ήταν οn air στην εκπομπή Αταίριαστοι μεταφέροντας την κατάσταση που επικρατούσε στην παραλία εκείνο το πρωί, μετά την καταστροφή από την πετρελαιοκηλίδα. 

Στο πλαίσιο του ρεπορτάζ η δημοσιογράφος έκανε συνέντευξη σε έναν λουόμενο, τον κ. Δημήτρη. 

Ηδη από τα όσα είπε αρχικά όταν του δόθηκε ο λόγος φάνηκαν οι... διαθέσεις του: «Το πρόβλημά μας είναι που μας φύγαν όλα τα κοριτσάκια από την παραλία». Η ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ πήρε ξανά το μικρόφωνο και άρχισε να μιλάει για το πρόβλημα και τότε συνέβη το πρωτοφανές.

Ο κ. Δημήτρης άπλωσε το χέρι και άρχισε να χαϊδεύει τη δημοσιογράφο λέγοντας: «Έτσι μωράκι μου…»! Εκείνη ένιωσε αμήχανα και με την παρότρυνση των παρουσιαστών από το στούντιο απομακρύνθηκε λέγοντας: «Κύριε Δημήτρη κάνει ζέστη να κάτσω λίγο μόνη μου»; 

Δείτε το πρωτοφανές στιγμιότυπο όπως καταγράφηκε από κάμερα του notia.gr και παρακάτω το στιγμιότυπο από τον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ: