Απόψε η παρουσίαση του δίσκου "Μνήμη Κύματος" σε ποίηση Διονύση Καρατζά

στις 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο "Απόλλων"

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο "Απόλλων" θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση δίσκου "Μνήμη Κύματος" σε ποίηση Διονύση Καρατζά και σύνθεση Νίκου Μπαλή και Ηλία Λαμπρόπουλου. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση: "Πρόκειται για την πρώτη δισκογραφική δουλειά του Μουσικού Εργαστηρίου του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πάτρας προσεγγίζοντας τον λόγο του Διονύση Καρατζά με σεβασμό και αγάπη και τονίζοντας την ανάγκη ύπαρξης της τοπικής δημιουργίας.

Ο δίσκος περιλαμβάνει έξι τραγούδια (Μνήμη Κύματος, Κριός Καιρός, Από κυκλώνες σε σιωπές, Αλλαγή καιρού, Οι εποχές μου, Πληρωμή) που ερμηνεύουν η Μαρία Ρούτση, η Σοφία Ραφτούλη και ο Ηλίας Λαμπρόπουλος και δύο ποιήματα (Ονειροκρίτης, Απέναντι πατρίδα) τα οποία απαγγέλλει ο ποιητής.

Η σκηνοθετική επιμέλεια της παρουσίασης ανήκει στον Βασίλη Κόκκαλη και η εικαστική στην Μαρία Κοσσυφίδου ενώ θα ακουστούν όλα τα τραγούδια του δίσκου από τους μουσικούς του Μουσικού Εργαστηρίου που θα βρίσκονται επι σκηνής".

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ