Μανιάτης για πρόσκληση Αλιβιζάτου: Να συζητηθούν και οι κανόνες διεξαγωγής της προεκλογικής εκστρατείας

Αναλυτικά η δήλωση του

Nα αξιολογήσουμε τα νέα δεδομένα και να συζητήσουμε τους όρους  διεξαγωγής της προεκλογικής εκστρατείας σημειώνει ο Γιάννης Μανιάτης σε δήλωση του με αφορμή την επιστολή πρόκληση που απηύθυνε στους υποψήφιους για την ηγεσία της κεντροαριστεράς ο Νίκος Αλιβιζάτος. 


Ο πρώην υπουργός σημειώνει μάλιστα ότι η καθυστέρηση της εσωκομματικής εκλογικής αναμέτρησης είναι προφανώς δευτερεύουσας σημασίας σε σχέση με την αξιοπιστία του εγχειρήματος.

Αναλυτικά στη δήλωση του ο Γιάννης Mανιάτης αναφέρει:  
«Από την πρώτη στιγμή έχω δηλώσει την εμπιστοσύνη μου στον πρόεδρο και την επιτροπή Αλιβιζάτου. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να αξιολογήσουμε τα νέα δεδομένα και τις τεχνικές λεπτομέρειες ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσους περισσότερους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν. 

Η καθυστέρηση της εσωκομματικής εκλογικής αναμέτρησης είναι προφανώς δευτερεύουσας σημασίας σε σχέση με την αξιοπιστία του εγχειρήματος.

Είμαι έτοιμος να συμμετάσχω στη συζήτηση την ερχόμενη Τρίτη ή την ερχόμενη Πέμπτη. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και τα εμπόδια των μηχανισμών θα ξεπερνιόνται απ’ όπου κι αν προέρχονται».

Διαβάστε επίσης