Πάτρα: Η γυναίκα με τα μαύρα και το αναμμένο κερί, που εμφανίζεται μετά τα μεσάνυχτα στους έρημους δρόμους στη Μαγούλα- Το μυστήριο που κινητοποίησε την αστυνομία

Η εικόνα της έτσι όπως αυτή αναδύεται ξαφνικά μέσα στο σκοτάδι, σε μια περιοχή απομονωμένη, όπου το μόνο που δενπεριμένει κανείς να δει, είναι  κάτι αντίστοιχο, προκαλεί δέος. Μια γυναίκα απροσδιορίστου ηλικίας, ντυμένη στα μαύρα, η οποία κρατάει στα χέρια της ένα αναμμένο κερί και περπατάει στον έρημο δρόμο αργά τη νύχτα, μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της Μαγούλας προς το Άνω Καστρίτσι, έχει προκαλέσει συναγερμό σε όσους κατοίκους της περιοχής, ή διερχόμενους οδηγούς έχει τύχει να την δούν. 

Xθες βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η μυστηριώδης γυναίκα εμφανίστηκε ξανά να περιπλανιέται στους έρημους δρόμους κρατώντας ένα κερί και η αστυνομία ειδοποίηθηκε για δεύτερη φορά προκειμένου να παρέμβει για το ενδεχόμενο που αυτή χρειάζεται βοήθεια. Ωστόσο η έρευνα απέβη άκαρπη καθώς δεν κατέστη δυνατόν να ανευρεθεί.

Κάτοικοι της περιοχής υποπτεύονται ότι πρόκειται για άτομο ψυχικά διαταραγμένο το οποίο χρήζει βοήθειας, ενώ εκφράζουν φόβους ότι είναι δυνατόν να συμβεί και κάποιο ατύχημα καθώς η περιοχή έχει πυκνή βλάστηση.

Οποιοσδήποτε δει ξανά αυτό το περίεργο πλασμα που μοιάζει να έχει βγει από σελίδες  παραμυθιού, καλείται να ειδοποιήσει άμεσα την ΕΛ.ΑΣ.

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς