Ηλικιωμένοι Άραβες βιάζουν ανήλικα κορίτσια μέσω «λευκών γάμων» για να μην... παραβούν το Ισλάμ

ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ

Οκτώ τουρίστες από από το Ομάν και το Κατάρ οι οποίοι κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών συνελήφθησαν από την ινδική αστυνομία.

Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στη Χαϊντεραμπάντ της νότιας Ινδίας, πόλη όπου πηγαίνουν συχνά πλούσιοι τουρίστες οι οποίοι συνάπτουν λευκούς γάμους με ανήλικα κορίτσια -τις λεγόμενες «συζύγους του ενός μήνα»- με σκοπό το σεξ.

Πρόκειται για ένα τεράστιο κύκλωμα που ελέγχουν συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος.

«Οι Άραβες πληρώνουν από 4.500 μέχρι 15.500 δολάρια σε ενδιάμεσους για να τους βρουν κορίτσια για εφήμερους γάμους. Τους βοηθούν ιερωμένοι που κάνουν τις τελετές», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας.

Το κόλπο για να τα έχουν καλά... με τον Αλλάχ

Η πορνεία είναι απαγορευμένη στο ισλάμ και έτσι οι πλούσιοι ηλικιωμένοι Άραβες συνάπτουν αυτού του είδους τους λευκούς γάμους προκειμένου να παρακάμψουν την απαγόρευση και... να τα έχουν καλά με τον Αλλάχ.

Ήδη από την αρχή της συναλλαγής είναι έτοιμα τα πιστοποιητικά γάμου και διαζυγίου τα οποία συνήθως υπογράφονται ταυτόχρονα.

Οι κατηγορούμενοι, όλοι τους άνω των 65 ετών, έκαναν θρησκευτικούς γάμους αυτού του είδους με ανήλικες Ινδές με την άφιξή τους στη χώρα τον περασμένο μήνα.

Οι έφοδοι των αστυνομικών σε πανσιόν απελευθέρωσαν οκτώ ανήλικα κορίτσια ηλικίας 14-18 ετών και συνέλαβαν ακόμη 12 άτομα, μεταξύ των οποίων και 3 ιερωμένοι.

Οι οκτώ τουρίστες από το Ομάν και το Κατάρ κατηγορούνται για απάτη, εξαναγκασμό σε δουλεία και βιασμό ανηλίκων.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ