Η Βάνα Μπάρμπα θέλει να είναι υποψήφια βουλευτής

στην ιδαίτερη πατρίδα της τα ιωαννινα

Υποψήφια με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη στην πατρίδα της, τα Γιάννενα, επιθυμεί διακαώς να είναι η Βάνα Μπάρμπα, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε χθες στην τηλεόραση του Σκάι.

Η εκρηκτική ηθοποιός είχε δηλώσει πρόσφατα στην «Espresso» ότι σκοπεύει να κατέβει ως υποψήφια σε συνδυασμό που θα διεκδικήσει τον δήμο της Αθήνας, αλλά φαίνεται ότι το ξανασκέφτηκε.

Αν και χρόνια τώρα ασχολείται με τα κοινά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση (μάλιστα, αυτές τις μέρες βοηθά στον καθαρισμό των ακτών της Γλυφάδας από την πετρελαιοκηλίδα), μοιάζει να θέλει πλέον να συνεχίσει στην κεντρική πολιτική σκηνή ως βουλευτής.
«Εχω ένα ωραίο σπίτι στο χωριό μου και σκέφτομαι τη μετεγκατάσταση εκεί» δηλώνει η ίδια. Η Βάνα, λοιπόν, που δικτυώνεται σχετικώς στην Ηπειρο, θα πρωταγωνιστήσει φέτος στην παράσταση «Μάνα-Ηπειρος», φυσικά στα Γιάννενα. Τη δουλειά της υποστηρίζει η Περιφέρεια Ηπείρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Πολεμικό σκηνικό μεταξύ Μαξίμου και Νέας Δημοκρατίας

Δελέασε μέχρι και τον Αλέκο Καχριμάνη, τον περιφερειάρχη, δηλαδή!
«Η ανάγκη των μαζών καθορίζει το πολιτικό γίγνεσθαι» λέει η Βάνα που, όπως καταλάβαμε ακούγοντάς την, στις εκλογές του χώρου της για τη δημιουργία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, εκείνη, ενώ αγαπά τη Φώφη, υποστηρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Διαβάστε επίσης