Σοκ στη Βρετανία: 35χρονη αποπλάνησε και κακοποίησε σεξουαλικά 12χρονο!

το θύμα της δεν είχε καν μπει στην εφηβεία

Ολοένα και περισσότερες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης νεαρών αγοριών από ώριμες γυναίκες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε διάφορες περιοχές του κόσμου, ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις αντιμετωπίζονται με επιείκεια από τις δικαστικές αρχές, δεδομένου ότι τα θύματα πλησιάζουν συνήθως το όριο ενηλικίωσης.


Η περίπτωση της Jodie Delray σίγουρα δεν εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία υποθέσεων, αφού το θύμα της δεν είχε καν μπει στην εφηβεία όταν εκείνη το αποπλάνησε και το κακοποίησε σεξουαλικά. 

Η 35χρονη Βρετανίδα από το Νόριτς της Βρετανίας καταδικάστηκε εχθές σε κάθειρξη πεντέμισι ετών για την αποπλάνηση και την σεξουαλική κακοποίηση ενός 12χρονου (!) αγοριού, μετά από μια αρκετά έντονη δίκη διάρκειας εννέα ημερών. Η Delray, που εξακολουθεί να αρνείται ότι έκανε κάτι ανάρμοστο με το αγόρι, ξέσπασε σε λυγμούς όταν της ανακοινώθηκε εχθές τη ποινή της. 
Όπως τόνισε ο δικαστής από την έδρα, αυτό που επιβάρυνε αρκετά τη θέση της κατηγορουμένης ήταν η μεγάλη διαφορά ηλικίας που είχε με το θύμα της, όπως και το γεγονός ότι είχε μαζί του μια σειρά από «μυστικών ερωτικών ραντεβού» γεγονός που αποδεικνύει ότι η κακοποίηση τράβηξε σε διάρκεια. 

Με βάση τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν στη δίκη, η 35χρονη γυναίκα είχε πραγματοποιήσει διάφορες σεξουαλικές πράξεις με το παιδί και ο μόνος λόγος που δεν είχαν κάνει κανονικό σεξ ήταν η αδυναμία του μικρού να ολοκληρώσει την πράξη λόγω της εξαιρετικά μικρής του ηλικίας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η 35χρονη είναι ένα εξαιρετικά ευάλωτη λόγω των ψυχολογικών της προβλημάτων και του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης το οποίο την ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, έκανε λόγο για ένα «ολέθριο λάθος» στο οποίο υπέπεσε η 35χρονη, ενώ στο παρελθόν είχε επιδείξει μόνο υποδειγματική συμπεριφορά, και δήλωσε στους δημοσιογράφους, ο εγκλεισμός της πελάτισσάς του σε φυλακή θα είναι μια δυσβάσταχτη εμπειρία για εκείνη.