Καθηγήτρια: Έκανε έρωτα με 4 μαθητές της

Με δύο την ίδια μέρα

Ακόμα και με 40 χρόνια φυλακή κινδυνεύει η 25χρονη παντρεμένη καθηγήτρια. Έκανε έρωτα με 4 μαθητές της.

H καθηγήτρια Jessie Lorene Goline από το Αρκάνσας κατηγορείται ότι αποπλάνησε 4 μαθητές της. Τέθηκε υπό κράτηση την Τετάρτη μετά από έρευνα για τις φήμες που ήθελαν να έχει σχέση με μαθητές της.

Οι αρχές πέρασαν χειροπέδες στην παντρεμένη καθηγήτρια τέχνης για σεξουαλική επαφή με τους μαθητές της. Με δύο μάλιστα συνευρέθηκαν ερωτικά την ίδια μέρα.

Η έρευνα στο Marked Tree High School ξεκίνησε μετά τις κατηγορίες γονέα πως είχε σεξουαλικές επαφές με πολλούς μαθητές της. Το προσωπικό ανέλαβε δράση όταν απείλησε να βλάψει έναν από τους καθηγητές.

Οι μαθητές μίλησαν για τη σχέση με την καθηγήτρια

Τα θύματα μίλησαν στην αστυνομία για τις παράνομες σχέσεις τους με την Jessie Lorene Goline. Ένας από τους μαθητές είπε ότι στη διάρκεια του μαθήματος του είπε πόσο ωραίος φαινόταν. Αποκάλυψε ότι του έστειλε και φωτογραφία της με καυτά εσώρουχα.

Άλλος μαθητής είπε στις αρχές ότι τον πήρε από το σχολείο και πήγαν σπίτι της. Αφού έκαναν έρωτα τον γύρισε στο σχολείο. Το βράδυ μάλιστα πήγε στο διαμέρισμά της συμμαθητής του.

Η σχέση της με τους μαθητές ξεκίνησε από μηνύματα. Στο πέρασμα του χρόνου τα μηνύματα που αντάλλαζαν γίνονταν όλο και πιο ερωτικά.

Τρεις από τους μαθητές ήταν από το Marked Tree School District και ένας από το East Poinsett County School District.

H 25χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με μία μόνο κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης. Αυτό επειδή μόνο ένας από τους νεαρούς που αποπλάνησε ήταν κάτω από 18 ετών.

Η Goline υποστήριξε ότι της είπε ψέματα για την ηλικία του. Είπε στους ανώτερούς της στο σχολείο ότι ανακάλυψε πως ήταν πολύ πιο μικρός αφού έκαναν έρωτα.

Όταν ο διευθυντής του Marked Tree Principal τη ρώτησε αν είχε ανάρμοστη επαφή μαζί τους του είπε πως δεν πρόκειται να χάσει τον άντρα της. «Κάναμε έρωτα», σύμπληρωσε.

Η δικάσιμος έχει οριστεί για τις 31 Οκτωβρίου. Σε περίπτωση που καταδικαστεί μπορεί να της επιβληθεί ποινή κάθειρξης από 10 έως 40 χρόνια.

Πηγή: Dailymail

Διαβάστε επίσης