Η ζωή της Λάσκαρη γίνεται σίριαλ

Η ζωή της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη που «έφυγε» πριν ένα μήνα, θα γυριστεί για την τηλεόραση. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Χάι, ένας από τους πιο γνωστούς παραγωγούς της τηλεόρασης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τον χώρο, σκέφτεται να κάνει σίριαλ τη ζωή της.

Πρόκειται για μια σειρά υψηλού κόστους παραγωγής, η οποία θα προβάλλεται σε Ελλάδα και Κύπρο και θα αποτελεί την αυτοβιογραφία της.

Μέσα από ένα ταξίδι στο χρόνο, το κοινό θα μάθει άγνωστες λεπτομέρειες για τα δύσκολα παιδικά χρόνια της ηθοποιού, που σημαδεύτηκαν από την δολοφονία του πατέρα της στην Κατοχή, αλλά και τον θάνατο της μητέρας της. Επίσης θα δούμε πως από τα καλλιστεία έφτασε να την διαλέξει ο Φιλοποίμην Φίνος μετατρέποντας την σε λαμπρό αστέρι. Εκτός από την κινηματογραφική και θεατρική διαδρομή, το συγκεκριμένο σίριαλ έχει στόχο να προβάλλει το πώς ήταν η Ζωή πίσω από τις κάμερες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσει η σειρά είναι να πάρει την άδεια και την συγκατάθεση από την οικογένεια της ηθοποιού, τον σύζυγο της και τις δυο κόρες της. Αν τελικά δοθεί το «πράσινο» φως τα γυρίσματα του σίριαλ θα ξεκινήσουν άμεσα προκειμένου να βγει στον αέρα το Φθινόπωρο του 2018. 

Διαβάστε επίσης