Νέα ισοπαλία με 1-1 για Πανιώνιο και ΠΑΣ Γιάννινα

για το κυπελλο

Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στη Νέα Σμύρνη για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, τρεις ημέρες μετά το μεταξύ τους ματς που έληξε με ίδιο αποτέλεσμα και σκορ για τη Super League.

Πιο συγκεκριμένα ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε με σκοπό να αιφνιδιάσει την άμυνα του Πανιώνιου και η αλήθεια είναι πως πίεσε κερδίζοντας κάποια κόρνερ. Μάλιστα στο 18ο λεπτό χάθηκε μία καλή στιγμή με τον Κοζορώνη, με το σουτ του να αποκρούει ο Αστράς.

Όσο περνούσε η ώρα ο Ιστορικός άρχισε να ισορροπεί και μάλιστα άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό με τον Σπιριντόνοβιτς. Με ωραίο σουτ από τα αριστερά νίκησε τον Γιαννίκογλου και έκανε το 1-0. Ο Πανιώνιος θα μπορούσε να κάνει δυο τα τέρματα του, όμως ο Γκιοατά από το σημείο του πέναλτι αστόχησε.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ προσπάθησε ξανά να πάρει μέτρα και στο 62ο λεπτό έχασε μία σημαντική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα με τους Βιδάλ - Γιάκο. Ο Ισπανός νικήθηκε από τον Αστρά, ενώ στη συνέχεια ο Έλληνας άσος μπροστά σε κενό τέρμα σούταρε άουτ!

Ο Πανιώνιος έχασε 2-3 καλές στιγμές για να κάνει το 2-0 και τελικά... τιμωρήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 84ο λεπτό. Ο Μαυροπάνος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα μετά από κόντρες πήγε πάνω στον Γιάκο έκανε το τελικό 1-1!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γρηγορίου): Αστράς, Παπαγεωργίου, Κάργας, Γκιοατά, Σαραμαντάς (Πινιώτης 65'), Ταπόκο (Γιεσίλ 77'), Κόρμπος, Σαββίδης (Λάμπρου 65'), Σπιριντόνοβιτς, Χατζισαφί, Μασούρας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Ναδάλες (Καρανίκας 9'), Σκόνδρας, Μπέριας, Μαυροπάνος, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (Γιάκος 46'), Μανθάτης, Βιδάλ, Μπετρά (Σολτάνι 59').

Διαβάστε επίσης