Δυτική Ελλάδα: Δυο φαντάροι νεκροί σε τροχαίο - Από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και το Δοκίμι Αγρινίου τα θύματα-Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού- ΦΩΤΟ - ΝΕΟΤΕΡΑ

στα Παλιάμπελα Βόνιτσας
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεότερη ενηεμέρωση: 13.40   Δάκρυα για το νέο τροχαίο στην Αιτωλοακαρνανία και πιο συγκεκριμένα στη Βόνιτσα με δύο σμηνίτες να αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί στην εθνική οδό Αμφιλοχίας – Βόνιτσας, στα Παλιάμπελα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άτυχοι σμηνίτες, μαζί με ακόμη ένα φίλο τους, συγκρούστηκε με φορτηγό.

O ένας σμηνίτης ήταν 19 ετών από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και ο άλλος 25 από το Δοκίμι Αγρινίου. Ο τρίτος που επέβαινε στο αυτοκίνητο και σώθηκε (20 χρονών) είναι από το Ζευγαράκι Αγρινίου. Ο οδηγός του φορτηγού είναι 61ος ετών, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ Βόνιτσας. Το τραγικό συμβάν συνέβη στο 33ο χλμ Αμφιλοχίας – Βόνιτσας και το μοιραίο μπλε fiat που επέβαιναν οι 2 σμηνίτες που υπηρετούσαν στο Αεροπορικό Απόσπασμα του Ακτίου κινούνταν στην κατεύθυνση προς Βόνιτσα.

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί το αυτοκίνητό τους πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό. Ο θάνατος για τους δύο σμηνίτες ήταν αναπόφευκτος. Ο 20χρονος φίλος τους διακομίστηκε σε νοσοκομείο και οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

 

Νεότερη Ενημέρωση 11.36: Ηλικίας 19 και 25 ετών είναι οι νεκροί που ανασύρθηκαν από Ι.Χ αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με φοργητό. Ένας ακόμη νεαρός που επέβαινε στο όχημα, τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά.

3-2_0.jpg

Πρώτη Ενημέρωση 11.30: Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο δρόμο Αμφιλοχίας Βόνιτσας.

1-3.jpg

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δυο άτομα - φαντάροι που επέβαιναν σε Ι.Χ αυτοκίνητο ανασύρθηκαν νεκροί.

Στο τροχαίο ενεπλάκη και φορτηγό.

2-1.jpg

Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα.

Πηγή φωτο: sinidisi.gr

Διαβάστε επίσης