Μπλόκο στους πλειστηριασμούς: Έβγαλαν από το Ειρηνοδικείο Αθηνών τους συμβολαιογράφους

Πιστοί στο ραντεβού τους οι διαδηλωτές

Οι διαδηλωτές, πιστοί στο ραντεβού τους, κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, απέτρεψαν ακόμα μια αφορά να πραγματοποιηθούν πλειστηριασμοί κατοικιών και λαϊκής περιουσίας. 

Μάλιστα, για σήμερα, ήταν προγραμματισμένο να βγουν σε πλειστηριασμό 35 κατοικίες, καταστήματα και αυτοκίνητα, όμως η επέμβαση, ακόμα μια φορά των κινημάτων, απέτρεψε την όποια σκέψη των συμβολαιογράφων, να προβούν σε οποιουδήποτε διαδικασία.  


Οι συμβολαιογράφοι κάθονταν στο συνηθισμένο σημείο τους στα παγκάκια έξω από το κυλικείο των δικαστηρίων και παρακολουθούσαν την κινητοποίηση των συγκεντρωμένων.

Οι διαδηλωτές του κινήματος «Δεν Πληρώνω» ήταν εκείνοι που κατευθύνθηκαν στο σημείο που βρίσκονταν οι συμβολαιογράφοι και με συνθήματα τους έδιωξαν εκτός κτιρίου.

Σε δηλώσεις τους οι διαδηλωτές τόνισαν την σημασία της ενδυνάμωσης του κινήματος κατά των πλειστηριασμών της λαϊκής περιουσίας και άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν αύριο το μεσημέρι στις 14:30 στην γενική συνέλευση των συμβολαιογράφων, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Park με κεντρικό θέμα τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. 

Διαβάστε επίσης