Πάτρα: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον αλλοδαπό δράστη στα χθεσινοβραδινά επεισόδια μεταξύ μεταναστών

στην αβεξ

Συνελήφθη, χθες (19-9-2017) το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, όπως έγραψε χθες το βράδυ το tempo24.gr.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ 

Ειδικότερα, ο δράστης χθες το βράδυ, στην Πάτρα,  έπληξε με μαχαίρι και τραυμάτισε, στα άκρα, δύο 18χρονους ομοεθνείς του, έπειτα από διαπληκτισμό μαζί τους.

Λίγη ώρα αργότερα, ο  25χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι στην πλάτη, έναν ακόμη ομοεθνή του, ηλικίας 29 ετών, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Ο δράστης στη θέα των αστυνομικών απέρριψε στο έδαφος ένα ρόπαλο και ένα μαχαίρι τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης εγκλήματος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί αύριο το μεσημέρι, στον Ανακριτή Πατρών.

Η προανάκριση και οι έρευνες διενεργούνται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ