Έλενα Κονιδάρη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με σχέδιο ρεαλιστικό στην Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει την ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και να παραστεί στην ημερίδα του Τομέα Υγείας του οποίου είναι μέλος, βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η κυρία Έλενα Κονιδάρη.
Η κυρία Κονιδάρη είχε επαφές με κορυφαία στελέχη του κόμματος και συνομίλησε μαζί τους ανταλλάσοντας απόψεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και παρεμβαίνοντας σε φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον χώρο της Υγείας. Με την ευκαιρία της παρουσίας της στην Θεσσαλονίκη η κυρία Κονιδάρη έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είχα την ευκαιρία να βρεθώ στην συμπρωτεύουσα και να παρακολουθήσω τις εκδηλώσεις όπου παρέστη ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.
Για μία ακόμη φορά η Νέα Δημοκρατία αποδείχθηκε ότι εκφράζει λόγο ρεαλιστικό και σχεδιάζει σοβαρή πολιτική, με μοναδική πυξίδα την ευθύνη και την αλήθεια, άξονες στους οποίους κινήθηκαν  οι τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Παράλληλα, οι Τομείς του κόμματος δούλεψαν υπεύθυνα και συγκεκριμένα στους άξονες της σύνταξης του Κυβερνητικού προγράμματος του κόμματος, στα πλαίσια ενός ανοιχτού και δημοκρατικού διαλόγου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία εξέπεμψαν για μία ακόμη φορά τους Έλληνες μηνύματα ευθύνης κόντρα στις πολιτικές του λαϊκισμού των λαοπλάνων”


 

Διαβάστε επίσης