Πάτρα: Καζάνι που βράζει η παραλιακή - Ολονύκτια επιφυλακή της ΕΛ.ΑΣ - Αιματηρές συμπλοκές σε Λαδόπουλο και ΑΒΕΞ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ - ΈΝΑσ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ
Στη φωτογραφία ο μετανάστης που είχε μαχαιρωθεί στην πλάτη

Ισχυρή ήταν η Αστυνομική παρουσία καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας στο παραλιακό μέτωπο της Ακτής Δυμαίων, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης μεταξύ μεταναστών στην περιοχή του Λαδόπουλου και της ΑΒΕΞ, με αποτέλεσμα το μαχαίρωμα στην πλάτη ενός αλλοδαπού.

alod3.jpg

alod4.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, το μπαρούτι "μύριζε" από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης. Πηγές αναφέρουν πως ένα όχημα (με αθηναικές πινακίδες) με αλλοδαπούς, πιθανότατα Αφγανούς, βρέθηκε στην περιοχή του Λαδόπουλου, όπου σημειώθηκαν τα πρωτα επεισόδια με τα μαχαιρώματα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ίδιο όχημα, βρέθηκε το βράδυ στην περιοχή της ΑΒΕΞ όπου και σημειώθηκαν τα νέα σοβαρά επεισόδια και τα μαχαιρώματα. Από τις πρώτες πληροφορίες, η ομάδα των Αφγανών, φέρεται να απαγόρευε στους μετανάστες να πλησιάσουν το λιμάνι αν δεν τους έδιναν χρήματα.

Η αστυνομία διεξήγαγε εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου οχήματος και των επιβατών του.

alod5.jpg

alod7.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα: ΝΕΟΤΕΡΑ - Πώς ξεκίνησαν οι συμπλοκές - Δύο "πυρήνες" μεταναστών σε ΑΒΕΞ και Λαδόπουλο - Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και ΜΑΤ στο σημείο - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σε επιφυλακή για τυχόν νέα επεισόδια - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Διαβάστε επίσης