ΝΟΔΕ Αχαΐας: Το μεταναστευτικό στην Πάτρα αναβιώνει στην πιο άγρια έκδοση

σκληρη ανακοινωση μετα τα αιματηρά περιστατικά

Σκληρή ανακοίνωση με αφορμή το απογευματινό αιματηρό περιστατικό με τραυματίες μετανάστες εξέδωσε η ΝΟΔΕ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίοας, στην οποία αναφέρονται τα εξης:
Το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ μεταναστών στο νέο λιμάνι της πόλης μας δεν είναι το πρώτο και δυστυχώς δεν θα είναι και το τελευταίο.
Έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες από όταν ο ανεκδιήγητος υπουργός Δημοσίας Τάξεως Τόσκας δήλωνε ότι η πόλις μας δεν έχει πρόβλημα με το μεταναστευτικό. Μια δήλωση που μας θυμίζει τα όσα είπε χθες στη Βουλή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παπαχριστόπουλος "´Εκανα μπάνιο στη Βούλα και δεν βρήκα καμμία πετρελαιοκηλίδα"
Στην παραλιακή ο αριθμός των μεταναστών αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Στα παλιά εγκαταλελειμένα εργοστάσια διαβιούν κάτω από άθλιες συνθήκες εκατοντάδες μεταναστών. Τα κυκλώματα διακίνησης έχουν αναλάβει έργο.
Η συνεχιζόμενη πολιτική των "ανοιχτών" συνόρων σε συνδιασμό με την ανικανότητα της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της προσφυγικής κρίσης δημιουργεί ένα εκρηκτικό κοκτέιλ.
Οι έμποροι της ελπίδας στοιβάζουν της ψυχές των μεταναστών σε άθλιες δομές σ'όλη τη χώρα και σε συνθήκες αναντίστοιχες με τους πακτωλούς των εκατομυρίων ευρώ που ρέουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Την ίδια ώρα το "πάρτι"των κάθε λογής Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων καλά κρατεί.
         ΓΙΑ ΤΗ ΝΟ.Δ.Ε Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ 
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ