Πάτρα: ΝΕΟΤΕΡΑ - Πώς ξεκίνησαν οι συμπλοκές - Δύο "πυρήνες" μεταναστών σε ΑΒΕΞ και Λαδόπουλο - Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και ΜΑΤ στο σημείο - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σε επιφυλακή για τυχόν νέα επεισόδια - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ένταση στην περιοχή

ΝΙΚΟΣ ΣΥΦΑΝΤΟΣ

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, το μπαρούτι "μύριζε" από νωρίς το απόγευμα. Οι πληροφορίες λένε ότι νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, ένα όχημα (με αθηναικές πινακίδες) με αλλοδαπούς, πιθανότατα Αφγανούς, βρέθηκε στην περιοχή του Λαδόπουλου, όπου σημειώθηκαν τα πρωτα επεισόδια με τα μαχαιρώματα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ίδιο όχημα, βρέθηκε το βράδυ στην περιοχή της ΑΒΕΞ όπου και σημειώθηκαν τα νέα σοβαρά επεισόδια και τα μαχαιρώματα. Από τις πρώτες πληροφορίες, η ομάδα των Αφγανών, να απαγόρευε στους μετανάστες να πλησιάσουν το λιμάνι αν δεν τους έδιναν χρήματα. Η ΕΛ.ΑΣ ερευνά την ευρύτερη περιοχή για το συγκεκριμένο όχημα και πραγματοποιεί ελέγχους στην Ακτή Δυμαίων. 

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Έφτασαν και δυνάμεις των ΜΑΤ στην παραλιακή της Πάτρας στην Ακτή Δυμαίων, όπου νωρίτερα σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ μεταναστών με αποτέλεσμα, ένας τραυματίας να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με μαχαιριά στην πλάτη. 

ΝΕΟΤΕΡΑ: 

Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης που μαχαίρωσε τον αλλοδαπό πριν από λίγο στην περιοχή της ΑΒΕΞ. 

Στη φωτογραφία ο μετανάστης που είχε μαχαιρωθεί στην πλάτη

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Η αστυνομία έχει εγκλωβίσει περίπου δέκα μετανάστες σε κτίριο δίπλα από το Εργοστάσιο Τέχνης, οι οποίοι θα προσαχθούν για μαρτυρίες. Ενώ σύμωνα με πληροφορίες περίπου 40 μετανάστες κατευθύνονται προς τις εγκαταστάσεις της ΑΒΕΞ. Ισχυρά τα μέτρα της Αστυνομίας για τυχόν νέα επεισόδια. 
 

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Ένας μετανάστης μαχαιρώθηκε στην πλάτη στις συμπλοκές που λαμβάνουν χώρα τώρα στην παραλιακή ζώνη της Ακτής Δυμαίων, όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr

 

 

 

 

------------

Νέα επεισόδια μεταξύ μεταναστών τώρα στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.

Ομάδες μεταναστών συμμετέχουνς σε συμπλοκές ενώ φέρουν ξύλα και σίδερα. Τα επεισόδια εκτείνονται στην παραλιακή ζώνη στο ύψος των Αγίων Αποστόλων μέχρι την περιοχή του Λαδόπουλου. 

Στη φωτογραφία ο μετανάστης που έχει μαχαιρωθεί στην πλάτη

Νωρίτερα το απόγευμα: 

Συμπλοκή μεταξύ μεταναστών σήμερα το απόγευμα στην παραλιακή , στο ύψος της ΑΒΕΞ. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο αναζητεί ένα όχημα με ελληνικές πινακίδες, που φέρεται να εμπλέκεται στο περιστατικό. 

 

Διαβάστε επίσης