«Καθάρισε» με δύο γκολ τον Εργοτέλη ο Πανσερραϊκός

Ένα τέρμα από τον Πόζογλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ κι ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκούρτσα ήταν αρκετά για τον Πανσερραϊκό, ώστε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη με 2-0.

Έτσι οι γηπεδούχοι σκόραραν σε καίρια σημεία του αγώνα και πήραν το τρίποντο, ελπίζοντας πως μπορούν να ξεπεράσουν Ξάνθη ή Παναιτωλικό ώστε να βρεθούν στην πρώτη δυάδα του 6ου ομίλου. 

Πιο συγκεκριμένα στο 29’ ο Μπουτσάκης έχασε καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Ρίστιτς να κάνει μεγάλη επέμβαση, ενώ στο 31’ ο Μπουρσέλης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κοντρόλ. Έτσι το παιχνίδι έφτασε στο 37’ με τον Γκούρτσα να κερδίζει την αποβολή από τον Πάτα. Ο Πόζογλου με μια έξυπνη εκτέλεση, έγραψε το 1-0.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους, ο Γκούρτσας ανατράπηκε από τον Λαδά, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση για να διαμορφώσει το τελικό 2-0. Ο Πόζογλου λίγο μετά τα μισά της επανάληψης είχε δύο καλές στιγμές ακόμα, αλλά το σκορ δεν άλλαξε κι έτσι ο Πανσερραϊκός πήρε ένα άνετο τελικά, τρίποντο. 

Πανσερραϊκός: Ρίστιτς, Τσελεπίδης (66' Σιάκκας), Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Τσιμίκας, Τσαμπούρης, Πόζογλου, Γκέκας (62' Παπουτσογιαννόπουλος), Ρούτσης (73' Τζιτζικαλάκης), Γκούρτσας.

Εργοτέλης: Λαδάς, Λαμπάκης, Σταμόπουλος, Πάτας, Μπούζας (68' Μαζουλουξής), Βογιατζής, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (82' Ροβίθης), Μπουτσάκης (86' Ιατρούδης), Σταματάκος, Κάιπερς.

Διαβάστε επίσης