Πάτρα: Ερωτήσεις του Θ. Ξυλιά προς τη Δημοτική Αρχή

για προβληματα

Ερωτήσεις προς τη δημοτική αρχή για σειρά προβλημάτων κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Ξυλιάς. Συγκεκριμένα ανεφέρει: Η καθημερινή εικόνα που παρουσιάζεται στο  διευρυμένο Δήμο Πάτρας από τα Καμίνια έως τη Ροδινή είναι αποκρουστική.

Πρώτον με τα κλαδιά των δέντρων να έχουν καλύψει τις πινακίδες και τα φανάρια οδικής κυκλοφορίας εγκυμονώντας κινδύνους ατυχημάτων.

Δεύτερον με τους κάδους συλλογής απορριμμάτων που εκτός από τους αργούς ρυθμούς αντικατάστασης ή τη συντήρησή τους μένουν για μεγάλο διάστημα χωρίς πλύσιμο και απολύμανση. Η δυσοσμία και η απαράδεκτη  κατάσταση είναι καθημερινό φαινόμενο.

Τρίτον παρ’ όλες τις ερωτήσεις μας προς τη Δημοτική Αρχή για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών η κατάσταση παραμένει ίδια, για παράδειγμα η λαϊκή του Σαββάτου στο κέντρο της πόλης πραγματοποιείται εκ περιτροπής στις οδούς Αλ. Υψηλάντου, Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και Αράτου.

Η περιοχή του Βλατερού είναι αποκλεισμένη απροσπέλαστη σε πυροσβεστικά, ασθενοφόρα σε περίπτωση ανάγκης.

Τέλος αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα από τη Δημοτική Αρχή για τα προβλήματα για την έλλειψη νερού για την ύδρευση στο Άνω Καστρίτσι.

 

ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΑΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ.

Διαβάστε επίσης