Πάτρα: Οι αστυνομικοί απέτρεψαν τον νεαρό που ήθελε να αυτοπυροβοληθεί - Είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του στα Προσφυγικά - ΝΕΟΤΕΡΑ-ΦΩΤΟ

μεγάλη η κινητοποίηση της ελ.ας.

ΝΕΟΤΕΡΑ: 45 ετών είναι ο άνδρας, ο οποίος είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του στην οδό Δορυλαίου 80. Ο συγκεκριμένος, σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ είναι παλιός γνώριμος της αστυνομίας.

Μετά από αρκετή ώρα άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον πλησιάσουν και να τον πείσουν να τους ακολουθήσει.

Ο άνδρας θα μεταφερθεί στην Ψυχιατρική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας.

Να σημειώσουμε ότι δεν χρειάστηκε να παρεμβει ο διαπραγματευτης της ΕΛ.ΑΣ.

---------------

Πανικός επικρατεί αυτή την ώρα στην οδό Δορυλαίου, στην περιοχή των προσφυγικών στην Πάτρα. To άτομο που έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του και απειλεί να αυτοπυροβοληθεί με καραμπίνα, φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά κατά το παρελθόν τις αρχές.

Άνδρες της ομαδας ΔΙ.ΑΣ. αλλά και της Άμεσης Δράσης βρίσκονται στο σημείο και είναι έτοιμοι να επέμβουν εάν και εφόσον κριθεί απαραίτητο.

 

--------------

Συναγμερμός στην ΕΛ.ΑΣ αυτή την ώρα. Η υπηρεσία κλήθηκε για ένα περιστατικό στην περιοχή των Προσφυγικών της Πάτρας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας νεαρός έχει ταμπουρωθεί μέσα στο σπίτι του και απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός κρατά μια καραμπίνα. Η κινητοποίηση της αστυνομίας είναι μεγάλη, ενώ σπεύδουν και ειδικές δυνάμεις διαπραγματευτών.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ