Πάτρα: Καραμπόλα έξι καρτ στο 9ο PICK - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Αγίου Νικολάου

Ατύχημα σημειώθηκε κατά την διάρκεια αγώνα κάρτ στο πλαίσιο του 9ου PICK ΛΟΥΞ COLA PLUS n LIGHT, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο στο κέντρο της Πάτρας.

Οδηγός καρτ που εκινείτο στην Κορίνθου κατά την στροφή στην Αγίου Νικολάου, προσέκρουσε στα προστατευτικά και το όχημα του ακινητοποιήθηκε. 'Αλλο καρτ που ακολουθούσε έπεσε επάνω του. Ο δεύτερος οδηγός προσπάθησε να αποφύγει τους αθλητές που ακολουθούσαν, μάταια όμως καθώς ένα ακόμα όχημα συγκρούστηκε με τα ακινητοποιήμενα κάρτ και ακολούθησαν και άλλοι οδηγοί. Αποτέλεσεσμα στο ατύχημα να εμπλεκούν συνολικά εξι καρτ.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί και ο αγώνας διεκόπη για λίγο.

Το ατύχημα έρχεται να προστεθεί στο σοβαρό περιστατικό που συμειώθηκε σήμερα Κυριακή, όταν εν κινήσει καρτ τυλίχθηκε στις φλόγες και δίπλα του να περνάνε τα άλλα αγωνιστικά οχήματα κάνοντας ελιγμούς. Ο 21χρονος οδηγός Ανδρέας Καλυβιώτης, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ με το κάρτ που πήρε φωτιά εν κινήσει- Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο 21χρονος οδηγός Ανδρέας Καλυβιώτης

Νεώτερο- ΑΤΥΧΗΜΑ με κάρτ που τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει - Πυροσβεστικό και ασθενοφόρο μέσα στην πίστα- Στο νοσοκομείο ο 21χρονος Ανδρέας Καλυβιώτης

 

 

Διαβάστε επίσης