Αχαΐα: Ανοίγει ο δρόμος για τους μαθητές στο Μπόσι Καλαβρύτων - Αποκλεισμένοι από το σχολείο λόγω...χωματόδρομου - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΛΥΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΉΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Αμεσα αντανακλαστικά φαίνεται πως επέδειξαν ο Δήμος Καλαβρύτων και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μετά τη δημοσοποίηση του θέματος σχετικά με τον αποκλεισμό μαθητών από το Μπόσι Καλαβρύτων στο Δημοτικό Σχολείο Πετσάκων, λόγω της κατάστασης του δρόμου.

Οι μαθητές τι και εάν άρχισε η νέα σχολική χρονιά παραμένουν στα σπίτια τους, καθώς κανένα μέσο δεν ανέλαβε την μεταφορά τους από και προς το σχολείο.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά και του προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Νίκου Μαγκαφά με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο. 

Σε πρώτη φάση η Περιφέρεια να προβεί σε προσωρινή αναθέση του μεταφορικού έργου των μικρών μαθητών, μέχρι να ολοκληρωθεί ο σχετικός διαγωνισμός. Δευτερευόντος θα επιχειρηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα να γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου, ώστε να είναι προσπελάσιμος ακόμα και τους χειμερινούς μήνες. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει κατατεθεί μέχρι σήμερα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σχετικά αίτημα για την κατασκευή του.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης