Πύργος: Άγριο ξύλο μεταξύ ΡΟΜΑ - Ο δραπέτης και η απαγωγή της 11χρονης - Επέμβαση της Αστυνομίας

Η οικογένειά της ξεσηκώθηκε και κινήθηκε για να συναντήσει τα μέλη της άλλης οικογένειας

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν στο μεσημέρι του Σαββάτου στον Πύργο, μεταξύ ΡΟΜΑ. Μετά τα χθεσινά γεγονότα στην οδό Αγ. Γεωργίου, σήμερα ομάδες δύο οικογενειών ΡΟΜΑ συνεπλάκησαν στην περιοχή του Κόμβου Φιλοθέης, του νοσοκομείου Πύργου και της Συντριάδας.

Αφορμή σύμφωνα με πληροφορίες για τα νέα επεισόδια ήταν η κίνηση ενός γνωστού στις Αρχές δραπέτη που καταζητείται, να απαγάγει από την περιοχή της Κεραίας μια 11χρονη ΡΟΜΑ. Η οικογένειά της ξεσηκώθηκε και κινήθηκε για να συναντήσει τα μέλη της άλλης οικογένειας.

Περισσότερα από 30 άτομα με καδρόνια, ξύλα και πέτρες, άρχισε η συμπλοκή μεταξύ τους, όπου κάποιοι τραυματίστηκαν ελαφρά και τουλάχιστον τρία αυτοκίνητά τους υπέστησαν σημαντικές φθορές από χτυπήματα. 
Μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός έσπευσαν αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, του Α.Τ. και της Τροχαίας Πύργου και έκαναν προσαγωγές στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας.

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πολιτών, που έσπευσαν να απομακρυνθούν για να μην βρεθούν στο επίκεντρο της έντασης, καθώς οι ΡΟΜΑ αδιακρίτως χτυπούσαν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

ilialive

Διαβάστε επίσης