Μητσοτάκης: Επίσκεψη στη ΔΕΘ το πρωϊ, επίθεση στον Τσίπρα το απόγευμα

τι αναμένεται να πει στο βελλιδειο ο προεδρος της νδ

Ανταπόκριση: Νίκος Σύφαντος 

 

Με επίσκεψη, στις 11 το πρωί, στα περίπτερα της 82ης ΔΕΘ θα ξεκινήσει την σημερινή του ημέρα στην Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αύριο στη 1μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης». Ενώ χθες βράδυ ο Πρόεδρος της ΝΔ είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης.

Στις 7.30 το απόγευμα στο Βελλίδειο, ενώπιον εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων, ο Αρχηγός της Αξιωατικής Αντιπολίτευσης θα αναπτύξει τους βασικούς άξονες της πολιτικής του και το όραμά του, που περιλαμβάνει δουλειές για τους πολλούς, μείωση φόρων και προστασία των αδυνάτων και θα κάνει στοχευμένες παρεμβάσεις.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να σταθεί ιδιαίτερα στο θέα των επενδύσεων και θα επιτεθεί στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καταλογίζοντας «ανικανότητα» και χαρακτηρίζοντας «λόγια του αέρα» όσα είπε ο πρωθυπουργός στην 82η ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ αναμένεται να τονίσει ότι στόχος του είναι «να πετύχει την ευημερία, την προκοπή για όλους, να είναι η Ελλάδα μια χώρα με αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια, με πραγματική ελευθερία και γνήσια αλληλεγγύη. Μια χώρα που θα δίνει ευκαιρίες σε όλους, ιδιαίτερα στους αδύναμους. Θα αφήσει πίσω την κρίση και την καχεκτική οικονομία, θα ενισχύσει τους θεσμούς. Θα βάλει τέλος στο φόβο, την ανασφάλεια, τη ντροπή και την απογοήτευση».

Θα περιγράψει «την Ελλάδα που αξίζουμε, την χώρα που οι άξιοι επιβραβεύονται και οι πιο αδύναμοι υποστηρίζονται» και θα υπογραμμίσει πως «πρέπει να αφήσουμε πίσω τις αυταπάτες και τις ιδεοληψίες και να αγκαλιάσουμε την αλήθεια, απελευθερώνοντας τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας από τα δεσμά του κρατισμού». 

Ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τα μέτρα και τις πολιτικές για την υλοποίηση των δεσμεύσεων του.

 

 

Διαβάστε επίσης