Πάτρα: Εστειλαν τον μαθητή σε λάθος Λύκειο και η διεύθυνση του σχολείου αρνείται την μετεγγραφή του !

απίστευτη περιπετεια πατρινού που καλείται απο τα ψηλαλώνια να πηγαίνει καθημερινά στο λύκειο αροης

Μια απίστευτη ταλαιπωρία ζει πατρινός μαθητής και οι γονείς του, καθώς με την έναρξη της σχολικής χρονιάς τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Συγκεκριμένα ο μαθητής φέτος ξεκινά μαθήματα στην πρώτη Λυκείου. Μέχρι πέρυσι ως μαθητής , που διαμένει στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων φοιτούσε στο 3ο Γυμνάσιο, στην πλατεία Βούδ, έτσι φέτος ανέμενε πως θα συνεχίσει τα μαθήματά του στο 5ο Λύκειο, που βρίσκεται  πλησιέστερα, στην οδό Μαραγκοπούλου.

Ομως συνέβη το απίστευτο. Ο μαθητής πληροφορήθηκε πως πρέπει να φοιτήσει στο Λυκείο της Αροής! Δηλαδή να διανύει καθημερινά απόσταση χιλιομέτρων.

Η οργή των γονέων ήταν φυσιλογική και απευθύνθηκαν στη Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαϊας , για να λάβουν την απάντηση πως είχει γίνει λάθος (!) και θα έπρεπε να καταθέσουν αίτηση στο συγκεκριμένο σχολείο για να πάρουν τα χαρτιά του παιδιού τους και να το εγγράψουν στο 5ο Λύκειο.

Ωστόσο, η περιπέτειά τους δεν σταματά εδώ, καθώς η διεύθυνση του Λυκείου Αροής -όπως κατήγειλαν στο tempo24 οι γονείς- για άγνωστο λόγο αρνείται να παραδώσει τα σχετικά δικαιολογητικά για την μετεγγραφή!

Το θέμα μάλλον θα λάβει και δικαστικές διαστάσεις δεδομένου ότι οι γονείς δε θα αφήσουν το παιδί τους να ταλαιπωρείται καθημερινά και να κινδυνεύει διασχίζοντας μεγάλη απόσταση μέσα σε δρόμους με ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση. 

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του tempo24 ήδη έχει κατατεθεί από πλευράς γονέων αγωγή. Γιατί καλούνται να "πληρώσει " το παιδί τους ένα λάθος που αυτοί που το έκαναν δεν το αναγνωρίζουν και δεν θέλουν να το διορθώσουν ! 

Διαβάστε επίσης