Η αφεντικίνα της Apple στην παρουσίαση του iPhone X με ροζ Burberry καπαρντίνα

Ξεπούλησε κατευθείαν

Μπορεί η Άνγκελα Αρεντς να είναι ένα από τα αφεντικά της Apple και η μόνη γυναίκα που μίλησε στην παρουσίαση του νέου iPhone, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να είναι στιλάτη και ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας.

Η αφεντικίνα της Apple ανέβηκε στην σκηνή για να μιλήσει για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας και τους στόχους της, φορώντας μία εντυπωσιακή ροζ δαντελένια καπαρντίνα Burberry.

Burberry, 1.195 δολάρια

Εχοντας συνδυάσει το το ιδιαίτερο αυτό κομμάτι με μαύρο παντελόνι,λευκή μπλούζα και μαύρα μποτάκια, σίγουρα η Άνγκελα Αρεντς πήρε το βραβείο της πιο καλοντυμένης στην πολυαναμένονη παρουσίαση.

Και μπορεί -κακά τα ψέματα- η εξωτερική εμφάνιση να παίζει σημαντικό ρόλο, ειδικά όταν πρόκειται να σε δουν εκατομμύρια άνθρωποι από όλον τον κόσμο, αλλά σίγουρα η Άνγκελα Αρεντς δεν περίμενε πως η ζήτηση του συγκεκριμένου κομματιού αξίας 1.995 δολαρίων θα αυξηθεί κατά... 830%.

Με τις fashionistas να έχουν πάρει φωτιά στο Twitter, οι περισσότερες σχολίασαν θετικά την Άνγκελα Αρεντς, λέγοντας πως αυτό θα είναι σίγουρα ένα από τα trend του φθινοπώρου.

Εκθειάζοντας την ροζ δαντελωτή καπαρντίνα της, όλες αναρωτιούνταν που μπορούν να βρουν αυτό το τέλειο κομμάτι.

Βέβαια δεν είναι η μόνη φορά που η ίδιαει φορά Burberry και που συναρπάζει με το στιλ της. Η αφεντικίνα του κολοσσού υψηλής τεχνολογίας είναι λάτρης της Burberry και κυρίως των statement ρούχων.

Μάλιστα, η ίδια είχε δηλώσει κάποτε «Όλοι στον κόσμο πρέπει να έχουν ένα στιλάτο παλτό, και αντίστοιχα πρέπει να υπάρχει ένα στιλάτο παλτό για όλους στον κόσμο».