Γιατί στηρίζουμε το 9ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ

Του Γιώργου Τελώνη

Η Πάτρα θα φιλοξενήσει στους δρόμους της, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου, το 9ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ  (P.I.C.K.) Λουξ Cola Plus ‘n Light, αυτήν τη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που γεννήθηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα κι έχει εξελιχθεί πλέον στο πέρασμα των χρόνων σε έναν αξιοσημείωτο θεσμό.

Ως Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Ελλάδος στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη συγκεκριμένη διοργάνωση, προτρέποντας και ενθαρρύνοντας τα μέλη μας να διοργανώσουν εκδρομές στην Πάτρα κατά τη διάρκεια των Αγώνων, ακόμη και μιας μόλις ημέρας.

Ήδη, μάλιστα, έχουμε δείγματα θετικής ανταπόκρισης στο σχετικό κάλεσμα μας, σε μια ένδειξη που μας επιτρέπει βάσιμα να αισιοδοξούμε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο η πόλη μας θα κατακλυστεί από χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι θα απολαύσουν ένα μοναδικό υπερθέαμα.

Ως ένας Σύνδεσμος που έχει στο επίκεντρο του την τουριστική ανάπτυξη και είναι καθ’ ύλην αρμόδιος γι’ αυτή, υποστηρίζουμε εκ πεποιθήσεως και ενεργά κάθε διοργάνωση που ενισχύει την Πάτρα, τη «ζωντανεύει» και της δίνει έναν αέρα εξωστρέφειας.

Διότι, πράγματι, εάν θέλουμε μια εξωστρεφή και με σταθερό τουριστικό ρεύμα πόλη, θα πρέπει να ενθαρρύνουμε, να βοηθάμε, κι εν τέλει να συνδράμουμε αθλητικές, πολιτιστικές και επιστημονικού περιεχομένου διοργανώσεις, απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Ως εκ τούτου, επιβάλλεται να γίνει κοινή μας πεποίθηση ότι η διοργάνωση events με οποιοδήποτε αντικείμενο και οποιονδήποτε προσανατολισμό, όταν μάλιστα απευθύνονται στο ευρύ κοινό, μας δίνει σημαντικούς πόντους και μας «ψηλώνει», πέραν της σημαντικής συνδρομής στην τοπική οικονομία, η οποία κάθε άλλο παρά αμελητέα είναι.

Και στο πλαίσιο αυτό, ως Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Ελλάδος, εξυπακούεται και εννοείται, θα συνεχίσουμε να συνεπικουρούμε κάθε σχετική πρωτοβουλία.

 

Διαβάστε επίσης