Παράλληλες Εκδηλώσεις από το ΕΑΠ στη ΔΕΘ

το πρόγραμμα

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στις παράλληλες Εκδηλώσεις που οργανώνει.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Καθηγητή – Συμβούλου του ΕΑΠ, Διαμαντή Μαστρογιαννάκη με τίτλο: «Η Κοινωνική Έρευνα του Αθλητισμού και των Σπορ στην Ελλάδα και Διεθνώς» στον υπαίθριο χώρο μπροστά από το Περίπτερο 14 (Academia).

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 14:00 θα ακολουθήσει Ομιλία και Διαδραστικό Εργαστήριο από τον Καθηγητή – Σύμβουλο του ΕΑΠ, Γιώργο Γριτζά με τίτλο: «Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία: Για ποιο λόγο αποτελεί μία εφικτή πρόταση για μία διαφορετική οργάνωση της οικονομίας και της ζωής μας;», στον χώρο παρουσιάσεων Academia (Περίπτερο 14).

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, τελευταία μέρα της Έκθεσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εξής εκδηλώσεις:

14:00 «Η εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση στην Πολιτιστική Πολιτική και Διοίκηση: Επενδύοντας στην Πολιτιστική Διαχείριση και τις Πολιτιστικές Δραστηριότητες»
Παρουσίαση από τον Καθηγητή του ΕΑΠ Γιώργο Γκαντζιά.
15:30 «Η επιτυχία της Ανοικτής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στην Τραπεζική» 
Παρουσίαση από τον Καθηγητή - Σύμβουλο του ΕΑΠ Περικλή Γκόγκα.
 17:00 «Προοπτικές και Προκλήσεις της Σύγχρονης Ευρωπαϊκής Δημοσιογραφίας»
Παρουσίαση από τον Καθηγητή – Σύμβουλο του ΕΑΠ Χρήστο Φραγκονικολόπουλο, κάτοχο της Έδρας Jean Monnet European Intergration Journalism.