Ένταση με τους μεταλλωρύχους και έφοδος στο Υπουργείο Περιβάλλοντος - Έπεσαν χημικά - ΝΕΟΤΕΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Το πρωί έφτασαν τρία λεωφορεία από τις Σκουριές στην Αθήνα

Νεότερη Ενημέρωση: Ένταση επικράτησε έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι από τις Σκουριές και διαμαρτύρονται για την εξέλιξη στην υπόθεση με την Eldorado Gold.

Έπεσαν χημικά και ένας εργαζόμενος έπεσε κάτω ζαλισμένος, με τους συναδέλφους του να σπεύδουν για να τους παράσχουν τις πρώτες βοήθειες τις πρώτες βοήθειες.

Νεότερη Ενημέρωση: Οι μεταλλωρύχοι έχουν ζητήσει, όπως αναφέρουν, συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο.

«Το υπουργείο μας εμπαίζει, δεν έχουμε λάβει απαντήσεις», αναφέρουν οι εργαζόμενοι.

«Αυτή την στιγμή κάναμε αυτές τις κινήσεις γιατί θέλουμε και αύριο να έχουμε δουλειά. Έχουμε κάνει άπειρα αιτήματα να συναντηθούμε με τον αρμόδιο υπουργό, αλλά δεν μας δέχονται. Θα παραμείνουμε εδώ μέχρι να πάρουμε τις άδειες».

Δείτε ΕΔΩ βίντεο

Πρώτη Ενημέρωση: Τρία λεωφορεία με εργαζόμενους από τις Σκουριές έφτασαν νωρίς σήμερα το πρωί στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Οι εργαζόμενοι μόλις κατέβηκαν από τα λεωφορεία με μια αιφνιδιαστική κίνηση έκαναν έφοδο στο υπουργείο Περιβάλλοντος και μια ομάδα κατάφερε να περάσει μέσα παρά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην υπόθεση με την Eldorado Gold.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ