Δυτική Αχαΐα: Εκτεταμένες και σοβαρές οι βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ - Η φωτιά έκαψε στύλους! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

δηλώσεις του περιφερειακού διευθυντή σπύρου μυλωνά

Ο Περιφερειακός διευθυντής της ΔΕΗ Σπύρος Μυλωνάς, μας ενημερώνει για τα σοβαρά προβλήματα που προκλήθηκαν στο δίκτυο της ΔΕΗ λόγω της μεγάλης φωτιάς στη δυτική Αχαΐα.

Συγκεκριμένα ο κ. Μυλωνάς αναφέρει: "Η φωτιά έκαψε στύλους του δικτύου και Υποσταθμούς Διανομής σε Άρλα, Ελαιοχώρι, Πηγάδια, Ροβιανίτι και Πετροχώρι, προκαλώντας εκτεταμένες βλάβες στις εγκαταστάσεις του ΔΕΔΔΗΕ που ηλεκτροδοτούν καταναλωτές μας στις υπόψη περιοχές.

Από την αρχή της εκδήλωσης της πυρκαγιάς το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ και του εξωτερικού συνεργάτη του κινητοποιήθηκε άμεσα με κύριο γνώμονα την ελαχιστοποίηση των διακοπών του ρεύματος, την καταγραφή των ζημιών του δικτύου, την εξασφάλιση των απαιτούμενων υλικών και ήδη εργάζεται πυρετωδώς για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επισκευή των εγκαταστάσεων που υπέστησαν βλάβη" Και προσθέτει:

"Εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στη συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών που διεκόπησαν  και η επισκευή των ζημιών θα ολοκληρωθεί μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 13/09/17".

Β.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε επίσης