Πάτρα: Άρχισαν οι εγγραφές για το RUN GREECE

Στην Πάτρα το Πανελλήνιο 10 χλμ.σε δημόσιο δρόμο

Έχουν ήδη ανοίξει οι online εγγραφές για τη φετινή διοργάνωση του αγώνα RUN GREECE ΠΑΤΡΑ που θα διεξαχθεί στις 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017. Από την περασμένη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου άρχισε και η λειτουργία του Γραφείου Εγγραφών της διοργάνωσης στο Μέγαρο Λόγου & Τέχνης στο κέντρο της Πάτρας, το οποίο φιλοξενεί τις υπηρεσίες του αγώνα τα τελευταία χρόνια. To  γραφείο εγγραφών λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 -14:00 και 18:00 - 21:00, ενώ θα είναι ανοικτό και το Σάββατο 23/09 και 30/09 από τις 10:00 έως τις14:00.

 Στην Πάτρα θα διεξαχθεί ο 7ος και τελευταίος αγώνας,  για τη φετινή σειρά αγώνων Run Greece όπου περισσότεροι από 5.500 δρομείς αναμένεται να συμμετάσχουν σε όλους τους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης και να απολαύσουν μια μοναδική γιορτή. Ο αγώνας Run Greece ΠΑΤΡΑ 2017, που διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Πατρέων, αλλά και Μεγάλο Χορηγό, όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια, τη WIND HELLAS, προσδοκάται ότι θα «σπάσει» κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής.

 Με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία του συγκεκριμένου αγώνα και του ενδιαφέροντος δρομέων από όλη την Ελλάδα, ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 10χλμ σε Δημόσια Οδό στο πλαίσιο του Αγώνα 10χλμ του φετινού Run Greece ΠΑΤΡΑ. Η σχετική προκήρυξη θα ανακοινωθεί από τον ΣΕΓΑΣ εντός των επόμενων ημερών.

Η σειρά αγώνων Run Greece απευθύνεται σε όλους τους ενεργούς πολίτες κάθε ηλικίας, και μας προτρέπει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής μέσα από την άθληση και τη συμμετοχή. Οι αγώνες Run Greece δεν αποτελούν μόνο ένα τοπικό αθλητικό γεγονός αλλά δράσεις που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μέσα από την ενεργή συμμετοχή των ίδιων των πολιτών και τον κοινωνικό χαρακτήρα που τους προσδίδει η στήριξη - μέσα από τους ίδιους τους αγώνες - κοινωφελών ιδρυμάτων και οργανισμών στις πόλεις που διοργανώνονται, από τον Μεγάλο Χορηγό του αγώνα και τον ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ