Πύρινη κόλαση στη δυτική Αχαΐα - Μητροπολίτης Πατρών στο tempo24.gr: "Έκανα δέηση στον Πανάγιο Τάφο να σωθούν όλα τα χωριά και να μην κινδυνεύσουν οι άνθρωποι και οι περιουσίες τους" - Σε ασφαλές μέρος οι μοναχές

βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα και έχει άμεση επικοινωνία με όλες τις αρχές

Σε ασφαλές μέρος μεταφέρθηκαν πριν από λίγο οι 4 μοναχές της Ιεράς Μονής της Αγίας Μαρίνας. Στο σημείο μάλιστα υπάρχει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε περίπτωση που χρειαστεί η μεταφορά τους σε νοσοκομείο, όπως είπε ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος στο tempo24.gr από τα Ιεροσόλυμα, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες. 

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη, βρίσκεται σε άμεση επαφή με τις αρχές της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και της Αστυνομίας. Ήδη βρίσκονται στη μονή πυροσβεστικά οχήματα ενώ επιχειρεί και ένα καναντέρ. "Προς το παρόν δεν κινδυνεύει το Μοναστήρι, όμως είναι δύσκολη η φωτιά. Οι άνεμοι ειναι πολύ ισχυροί", είπε μιλώντας στο tempo24.gr ο Μητροπολίτης ο οποίος μας μετέφερε ότι τέλεσε δέηση στον Πανάγιο Τάφο να σωθούν όλα τα χωριά και να μην κινδυνεύσουν οι άνθρωποι και οι περιουσίες τους"

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ