Δευτέρα η κηδεία του Μένιου Λαϊνιώτη - Συντετριμμένος ο πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ. Γιάννης για το θάνατο του πατέρα του

στην πάτρα η κηδεία στο αίγιο η ταφή

Πένθος για την οικογένεια του πολιτευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννη Λαϊνιώτη, καθώς ο πατέρας του Συμεών (Μένιος) έφυγε από την ζωή σε ηλίας 78 ετών, όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24. 

Η κηδεία του θα τελεστεί την Δευτέρα στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου και η ταφή του στο κοιμητήριο Αιγίου.

Με ένα μήνυμα στην σελίδα του στο "φέισμπουκ" ο Γιάννης Λαϊνιώτης αποχαιρέτησε τον πατέρα του:

"Πατέρα.

Είμαι πολύ περήφανος για σένα. Υπήρξες για μένα ένας πατέρας πραγματικός άρχοντας με ψυχή μικρού παιδιού και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Ήσουν πάντα δίπλα μου και με στήριζες.

Όλοι, όσοι σε γνώρισαν αλλά και συνεργάστηκαν μαζί του -είτε επαγγελματικά, είτε στον χώρο του αθλητισμού- μόνο καλά λόγια είχαν για σένα.

Η απώλειά σου είναι μαχαιριά στην καρδιά για μένα. Θα μείνω πιστός στις αρχές και αξίες που με δίδαξες και θα συνεχίσω να βαδίζω πάνω στα ανεξίτηλα και λαμπρά, γεμάτα με αξιοπρέπεια χνάρια σου.

Καλό ταξίδι ασύγκριτε και αναντικατάστατε Μένιο Λαϊνιώτη. Ο Θεός να απαπαύσει την ψυχή σου. Ο Παράδεισος άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του και σε περιμένει. Η Πάτρα από σήμερα είναι δυστυχώς φτωχότερη."

Διαβάστε επίσης