ΑΕΚ: Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την επιστροφή Λυμπερόπουλου

Super League

 

Το μοναδικό ερώτημα που υπάρχει πλέον είναι το πότε θα ανακοινωθεί η επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ένωσης και του Παναθηναϊκού είναι πλέον δεδομένο ότι θα πιάσει και πάλι δουλειά στα Σπάτα και απλά απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί το deal και να ακολουθήσουν και οι ανακοινώνεις.

Εννοείται πως πρόκειται για ξεκάθαρη επιλογή - απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη που από την πρώτη στιγμή είχε καταλήξει στο πρόσωπο του «Λύμπε» τον οποίο εκτιμά, σέβεται για τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις και εμπιστεύεται όπως αποδείχτηκε και στο διάστημα που δεν ήταν στην ΑΕΚ ο τελευταίος και όμως είχε επαφή και επικοινωνία μαζί του.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει λοιπόν και το τυπικό της υπόθεσης, κοινώς οι ανακοινώσεις, προκειμένου να τελειώσει το ζήτημα αφού (και) το αφεντικό της ΑΕΚ όπως έχουμε γράψει και στο πρόσφατο παρελθόν δεν θέλει να επηρεάζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα από αλλαγές προσώπων και καταστάσεων στα Σπάτα τη στιγμή που ακολουθούν πολύ σημαντικά ματς εντός κι εκτός συνόρων.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης