Αχαΐα: Μπήκαν στο κοντέινερ που έμενε μετανάστης και τον λήστεψαν - Με βία και υπό την απειλή μαχαιριού του άρπαξαν χρήματα και κινητό

Αναζητούνται οι δύο από τους τρεις δράστες

Μια τρομακτική νύχτα έζησε ένας νεαρός από το Μπαγκλαντές ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας στο κοντέινερ που διέμενε στη Δυτική Αχαΐα.

Ένας 23χρονος Έλληνας μαζί με δύο άτομα που ακόμη αναζητούνται μπήκαν στο χώρο που έμενε το θύμα και με σωματική βία και υπό την απειλή μαχαιριού τον λήστεψαν, αρπάζοντάς του χρήματα και το κινητό του.

Τα στοιχεία του ενός δράστη έχουν ταυτοποιηθεί και σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ για τους άλλους δύο γίνονται έρευνες.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. έχει ως εξής:

"Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 23χρονου ημεδαπού, ο οποίος  ενεργώντας από κοινού με δύο συνεργούς του, που αναζητούνται, προχθές τα ξημερώματα διέρρηξαν κοντέινερ που διέμενε 28χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές.
Στη συνέχεια έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους ακινητοποίησαν με την άσκηση σωματικής βίας τον παθόντα και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.
Συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για την ταυτοποίηση των στοιχείων των δύο συνεργών του 23χρονου, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών
".

Διαβάστε επίσης