"Σε αποχαιρετούμε Νώντα..."

το μηνυμα του χρηστου πατούχα

Το μέλος της δημοτικής παράταξης "Ανυπότακτη Πολιτεία" Νώντα Καρύμπαλη αποχαιρέτησε ο επικεφαλής της Χρήστος Πατούχας. Με μήνυμά του στην σελίδα του στο facebook σημείωσε: 

Αποχαιρετήσαμε σήμερα τον Νώντα Καρύμπαλη. Όλοι στην "Ανυπότακτη Πολιτεία", αισθανόμαστε περήφανοι, που συμπορευτήκαμε με τον Νώντα στις εκλογές του 2014. Που συμπορευτήκαμε με έναν άνθρωπο, που η ακεραιότητα, η αξιοπρέπεια, η εντιμότητα, η επιστημονική επάρκεια, ο φύσει προοδευτικός του χαρακτήρας, το απεριόριστο διδακτικό του κύρος, η άδολη αγάπη χιλιάδων μαθητών του, υπήρξαν αρετές του αναμφισβήτητες και ο Νώντας τις είχε όλες στον υπέρτατο βαθμό.
Μας θλίβει βαθύτατα το γεγονός, ότι η ατυχία που έκοψε το νήμα της ζωής του, μόλις στα 50 του χρόνια, συνέβη στο αγαπημένο του σπορ, στο οποίο είχε αφιερώσει, γνώση, εμπειρία και πολλές ώρες από την ζωή του.
Εκφράζουμε την βαθύτατη οδύνη μας στην σύζυγο, τα παιδιά του, ολόκληρη την οικογένεια του. Εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στους συναδέλφους του και σε όλους τους μαθητές του. Η πιο γλυκιά ανάσα από βράχους και αγαπημένα του φαράγγια, θα τον συνοδεύουν στην αγκαλιά της μάνας γης. 
Για την Ανυπότακτη Πολιτεία
Χρήστος Πατούχας

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ