Αντιδρούν οι «53» στο άρθρο Τσίπρα

για τον Ανδρέα Παπανδρέου

«Κορυφή του παγόβουνου» αποτελεί η δημόσια διαφωνία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση στο άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στο «Ντοκουμέντο» της Κυριακής για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Οι πληροφορίες του real.gr επιμένουν πως με το άρθρο διαφωνεί η πλειοψηφία της «Κίνησης των 53» και κυρίως στελέχη όπως οι Νίκος Φίλης, Αννέτα Καββαδία και άλλοι και πως –απλώς- ο Γιώργος Κυρίτσης βγήκε δημοσίως ως «λαγός», καθώς οι «53» δεν επιθυμούν η διαφωνία τους αυτή να εκλάβει τη μορφή οργανωμένης αντιπολίτευσης στον πρωθυπουργό.

Με το άρθρο διαφωνούν και άλλα στελέχη, που προέρχονται κυρίως από το ΚΚΕ εσωτερικού, τα οποία είχαν στο παρελθόν μέτωπο με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Το Μαξίμου, ωστόσο, θεωρεί πως το άρθρο πέτυχε απολύτως το σκοπό του, καθώς και ότι- όπως δήλωσε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ- ο Αλέξης Τσίπρας έχει το δικαίωμα να αρθρογραφεί για τον Ανδρέα Παπανδρέου, όπως έπραξαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τον Λεωνίδα Κύρκο.

Υ.Γ.: Συνεργάτες του πρωθυπουργού, πάντως, μάλλον είναι σφόδρα δυσαρεστημένοι από την δημόσια αντίδραση του Γιώργου Κυρίτση.

Πηγή: real.gr

Διαβάστε επίσης