Tα ζώδια σήμερα 5 Σεπτεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Κριός

Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του φρόντισε να αποβάλλεις το άγχος που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό και κοίτα να ηρεμήσεις. Έχεις προβληματιστεί αρκετά σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις. Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για επιτυχή έκβαση των ζητημάτων σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου από κάποιο σημείο και μετά βάζουν νερά. Καλό θα είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και μην αφήνεις μερικά πράγματα να περνάνε έτσι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά 
Στην δουλειά σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Σε σχέση με τον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις που δεν θα είναι και πολύ σωστές.

Ταύρος

Γενικά
Είσαι σε μια μεταβατική περίοδο και αρχίζεις να αναθεωρείς πολλά θέματα για τη ζωή σου. Από σήμερα που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του σταμάτα την απαισιοδοξία και δες τα πράγματα με πολλή θετικότητα γιατί σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις. Ξεκινάει μια περίοδος που θα σου φέρει εκπλήρωση των επιθυμιών σου και πολλές ικανοποιήσεις. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και όλα θα είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις ότι με τις συμβουλές του συντρόφου σου θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η καλή διαγωγή σου θα είναι τα χαρακτηριστικά στην δουλειά σου. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που σου φέρνουν πίσω τα σχέδια σου και σε νευριάζουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμος
Γενικά
Σήμερα φρόντισε να κάνεις μια διαδικασία αυτογνωσίας και να πετάξεις από πάνω σου όλα τα στοιχεία που μπορεί να σου χαλάνε την ψυχολογία σου. Από σήμερα που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στην Παρθένο σε ευνοεί για αυτό μη νευριάζεις με το παραμικρό και δημιούργησε γύρω σου μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα σε κάνει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην αγχώνεσαι με τις πολλές δραστηριότητες που έχεις αναλάβει.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτε στην δουλειά σου γιατί τα θέματα τα έχεις δρομολογήσει με τόσο καλό τρόπο που σιγά – σιγά θα απολαμβάνεις την επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

Καρκίνος
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του έχει ξεκινήσει μια αρκετά θετική περίοδος για σένα. Οι δημόσιες σχέσεις που έχεις κάνει θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σου και θα σε βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα για να μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική σου εξέλιξη και θα φέρουν ένα νέο τόνο στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις υπερβολικά πράγματα γιατί μπορεί να εκνευρίσουν τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις θα πρέπει να τα προσέξεις. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου.

Λέων
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα αρχίζουν και παίρνουν το δρόμο τους. Θα νιώθεις καλύτερα και θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα για να αντιμετωπίσεις δυναμικά τις όποιες προβληματικές καταστάσεις. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί με το ζώδιό σου για να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Τα αισθηματικά σου θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλησε μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις την σχέση αλλά και εκείνον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σου «κλείνει το ματάκι» για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο αισθησιακά και ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ αλλά για άλλη μια φορά θα σου ανοιχτούν και άλλες υποχρεώσεις που δυστυχώς είναι πάλι από λάθη άλλων. Με τον προγραμματισμό που έχεις και την συνέπεια δεν έχεις ανάγκη από τίποτε. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.





Παρθένος
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου αλλά μπαίνει και ο Άρης στο ζώδιο σου οι καταστάσεις είναι πολύ καλές και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Ξεκινάει μια περίοδος που ότι θέλεις θα το καταφέρνεις με πολύ ευκολία. Αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην έχεις άρνηση στις εξόδους που σου προτείνουν. Εκεί έξω να ξέρεις ότι σε περιμένει καινούργια γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Οι καταστάσεις στην δουλειά σου είναι μία χαρά παρόλο που εσύ συνεχίζεις και τρώγεσαι για να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Ζυγός
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς γιατί είναι πολύ καλές για εσένα. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος που όλα θα σου έρχονται έτσι ακριβώς όπως θέλεις για να έχεις επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε με την συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα σε σχέση με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Η δουλειά θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αποφύγεις να υπογράψεις συμβόλαια.

Σκορπιός
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα για να θέσεις σε εφαρμογή τις προσδοκίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου για να μην στεναχωρήσεις τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά, πολύ κούραση και εσύ θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να μπορείς να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Τοξότης
Γενικά
Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις πρέπει να κάνεις πολλές αλλαγές ώστε να έχεις το ποθητό αποτέλεσμα. Μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Από σήμερα που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες σε ευνοούν στην επίτευξη των σκοπών σου. Φρόντισε να περάσεις ευχάριστα ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που μπορεί να έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι πολύ πρωτότυπες για την επιτυχία.

Αιγόκερως
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη χάρη σε κάποιες ωραίες συγκυρίες που θα έρθουν. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου. Αυτές ακριβώς χρειαζόσουνα για να ανανεωθείς και να βγεις από τον κυκεώνα των προβλημάτων που μπορεί να έχεις το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον χώρο της εργασίας σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις. Μπορεί να πεις πράγματα, που θα χάσεις σημαντικούς συνεργάτες. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του με σχέδιο, γνώση και οργάνωση προχωράμε μπροστά. Όλα θα πάνε καλά αρκεί να χρησιμοποιήσεις τις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει, να σχεδιάσεις το μέλλον προσεκτικά και να οργανώσεις το κάθε βήμα προσεκτικά ώστε να αποφύγεις τυχόν λάθη που θα σε κάνουν να χάσεις χρόνο και να πισωγυρίσεις και έτσι θα προχωρήσεις μπροστά με άνεση. Καινούργια πράγματα καινούργιες καταστάσεις και καινούργιο μέλλον. Στο χέρι σου είναι το καινούργιο μέλλον να είναι και αυτό που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς για να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην εργασία σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην εκφράσεις την άποψή σου. Στον οικονομικό τομέα θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες.

Ιχθύς
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές και θα πάρεις ανταμοιβές από τον περίγυρό σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν κοίτα να τις εκμεταλλευτείς, γιατί είναι η λύση που θα σου επιτρέψει να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να κρατήσεις τον εκνευρισμό σου γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου. Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Στον οικονομικό τομέα θα δεχτείς προτάσεις που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: oroskopos.gr
 

Διαβάστε επίσης