Αχαΐα: Ο ΣΚΕΑΝΑ συμμετέχει σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων - Ποιοι οφελούνται

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

O Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Νομού Αχαΐας συμμετέχει για ακόμα μια χρονιά σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων των καταστημάτων του! Διαρκούν 24 ώρες (εκτός ωρών εργασίας), κάθε εργαζόμενος θα επιδοτηθεί με 160€ και θα λάβει βεβαίωση κατάρτισης, ενώ οι επιχειρήσεις δεν αναλαμβάνουν καμιά υποχρέωση.

 Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 2614008353 ή ηλεκτρονικά στο [email protected] 

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας γνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία της συνεχούς κατάρτισης και επιμόρφωσης τόσο των επαγγελματιών όσο και του ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων, προτίθεται να υλοποιήσει για άλλη μία χρονιά επιδοτούμενα σεμινάρια εργαζομένων στο πλαίσιο του προγράμματος ΛΑΕΚ 1 – 30 του ΟΑΕΔ για το έτος 2017.

Με τη συμμετοχή των εργαζομένων στα επιμορφωτικά σεμινάρια οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού τους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Επισημαίνεται ότι ο εργαζόμενος που θα παρακολουθήσει πλήρως το πρόγραμμα θα λάβει ως αμοιβή το ποσό των 160,00€, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι που είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ και ανήκουν στο εργατικό δυναμικό της επιχείρησης κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Κατόπιν αυτών καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στο εν λόγω σεμινάριο.

Διαβάστε επίσης