«Ήταν το καλύτερο παιδί…Ήταν ο άνθρωπος που βοηθούσε όπου και όταν υπήρχε ανάγκη… » - Θρήνος στην Ηλεία για τον πρόωρο χαμό του Σωτήρη Μιχαλόπουλου - Σήμερα η κηδεία

υπέκυψε στα τραύματά του μετά από τροχαίο

«Ήταν από τα καλύτερα παιδιά του χωριού… Ήταν ο άνθρωπος που βοηθούσε όπου και όταν υπήρχε ανάγκη… Δε θα βρεθεί κανένας να πει κακή κουβέντα για τον Σωτήρη», λένε άνθρωποι που γνώριζαν τον Σωτήρη Μιχαλόπουλο, τον 24χρονο από το Πελόπιο που χθες το μεσημέρι, άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ Αγρινίου, όπου νοσηλευόταν μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα, το απόγευμα της 22ας Αυγούστου.

Η είδηση του θανάτου του, μαθεύτηκε γρήγορα στο χωριό, βυθίζοντας στη θλίψη μικρούς και μεγάλους, αφού όλοι γνώριζαν τον Σωτήρη. Τον ήξεραν γιατί ήταν πάντα παρών σε κάθε δράση και εκδήλωση – αθλητική, πολιτιστική, περιβαλλοντική – που γινόταν στο χωριό και όχι μόνο. Βοηθούσε όπου υπήρχε ανάγκη και όπου κάποιος χρειαζόταν τη βοήθειά του. Φέτος δε, ήταν μέλος της ομάδας των εθελοντών στο Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια πίσω από τη σκηνή, σε κάθε εκδήλωση.

Το τροχαίο…

Το απόγευμα της Τρίτης 22 Αυγούστου, ο Σωτήρης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη στην Ε.Ο Τριπόλεως – Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης Σαλμώνης. Το μοτοποδήλατο που οδηγούσε, με κατεύθυνση προς Πύργο, για άγνωστη αιτία, εξετράπη αριστερά από την πορεία του και ανετράπη, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και λίγο αργότερα, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους, κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αγρινίου, που βρέθηκε διαθέσιμο κρεβάτι. Εκεί, ο 24χρονος έδωσε τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι γονείς και τα αδέλφια του, οι φίλοι τους, οι συγχωριανοί και όλα τα παιδιά από την ομάδα εθελοντών του Φεστιβάλ, προσεύχονταν να γίνει καλά. Τελικά, δεν τα κατάφερε και χθες, νωρίς το μεσημέρι, υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του.

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι, οι γονείς και τα αδέλφια του, οι συγγενείς, οι φίλοι και συγχωριανοί του θα συγκεντρωθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Πελόπιο για να τον αποχαιρετίσουν και για να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης