Θλίψη στον Μικρό Ποντιά: Εκοιμήθη ο πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Φραντζής, πατέρας του Θανάση Φραντζή που έφυγε πριν από λίγα χρόνια

14 Αυγούστου τον επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ.κ. Αμβρόσιος

Εκοιμήθη ο πρωτοπρεσβύτερος Νικολάου Φραντζή από τον Μικρό Ποντιά. 
Αξίζει να σημειωθεί οτι 14 Αυγούστου επισκέφθηκε τον Μικρό Ποντιά ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ.κ. Αμβρόσιος Ο κύριος λόγος της επίσκεψής του ήταν η μεγάλη του επιθυμία να δει από κοντά τον σεβάσμιο γέροντα Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Φραντζή, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Ο Μητροπολίτης εξήρε το πνευματικό έργο του πρωτοπρεσβύτερου Νικολάου Φραντζή, και μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια, για την μέγιστη προσφορά του τόσο στο Μικρό Ποντιά όσο και στη  γύρω περιοχή καθώς και για τον Άνθρωπο Νικόλαο Φραντζή. Μίλησε με λόγια καρδιάς για το ήθος και την ευπρέπειά του που έκανε όλο το πλήθος να δακρύσει τόνισε δε ας παραδειγματιστούμε από το ήθος, την ευπρέπεια και την ταπεινότητα του σεβάσμιου γέροντα Πρωτοπρεσβύτερου Νικολάου Φραντζή, και μην αφήσουμε να χαθούν αυτές οι αξίες στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε!!! . 
Ο γέροντας κληρικός με λόγια σεμνά και ταπεινά τον ευχαρίστησε για την μεγάλη τιμή που του έκανε. Ευχαρίστησε παράλληλα και όλους τους συγχωριανούς για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, και για τις δύσκολες στιγμές που περνά λόγω υγείας.

kalavrytanews


 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ